isspro Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Είπα να ανοίξω ένα θεματάκι που λίγο πολύ μας κάνει όλους να αναρωτιόμαστε κατά διαστήματα. Οπότε κάνω την αρχή... Την εικόνα που έχω τώρα την έβαλα γιατί είμαι θαυμαστής του Αλβάρο Ρεκόμπα της Τορίνο (μέχρι πρότινος της Ιντερ). Πιο παλιά είχα τον Τζουμαρού και μετά είχα βάλει έναν στρατιώτη από το AA (America's Army) που αφιερώνω πολλές ώρες online...
Lucifer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Ωραίο θεματάκι πράγματι. Καν'το και στα ελληνικά μη σβηστεί από τον γράφων καθίκη και είμαστε κομπλέ.
punky Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Μπράβο, καλό θέμα. Γιατί προ καιρού, νόμιζα ότι κάποιος χρήστης είχε για avatar ένα φλεγόμενο αιδοίο. Μετά τις απαραίτητες εξηγήσεις, κατάλαβα ότι ήταν printscreen από το LOTR. Μπράβο και στον mod, για τη συγκινητική του αυτογνωσία.
Freakster Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Χρησιμοποιουσα καιρο το gimp (image manipulation program) και μου αρεσε η μασκωτ του. Και να τη. Τωρα, τι ζωο ειναι αυτο, θα σας γελασω. Freaksterακι θα ειναι.
1980 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 ε δεν νομιζω οτι χρειαζετε να πω κατι για το αβαταρ μου.
isspro Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 τα σπαει η λευκαδα. καθε καλοκαιρι εκτος απο φετος εκει παω!! εχει η κοπελα μου σπιτι στους τσουκαλαδες αλλα δεν πλησιαζω ουτε νυδρι!!! lol μη με παρουν πρεφα οι δικοι της! εσυ Lusi??
fireflies Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 1980, παλιότερα είχες τον Γιαννακόπουλο ή δεν θυμάμαι σωστά?
Freakster Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Αλεπού θα έλεγα. "The Gimp-Savvy.com logo displays Wilber the GIMP. He is often mistaken for a fox or a mouse, but he is neither of these: he is a gimp. Created by Tuomas Kuosmanen (a.k.a. tigert), he is also the official mascot of the Gnu Image Manipulation Program."
horsepower Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 εμένα το παλικάρι στο avatar είναι ο Davide Eugene Edwards(πρώην leader των 16 Ηorsepower και νυν των Woven Hand)..απλά είναι ο αγαπημένος μου..
1980 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 1980, παλιότερα είχες τον Γιαννακόπουλο ή δεν θυμάμαι σωστά? ναι και τους δυο εναλλαξ.
tzafarela Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Η καρικατούρα του Ιρλανδού xορευτή (και όχι μόνο) Michael Flatley!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.