nurse Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Είναι ο ηθοποιός Tom Baker που ενσάρκωνε στη δεκαετία του 70 αρχές 80 τον γνωστό Doctor Who. Αγαπημένη σειρά τότε με ανατρεπτικό ηθοποιό - πρωταγωνιστή. Dr Who και ξερό ψωμί τότε λοιπών και aviator προς ανάμνηση σήμερα.
alexzzz Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Εγώ έβαλα το δικό μου γιατί το πράσινο μου αρέσει σαν χρώμα και γιατί ο αγαπημένος μου χαρακτήρας από το Naruto είναι ο Kakashi-san. έλα... σταμάτα να μας πειράζεις... φαίνεται ξεκάθαρα η αγάπη σου για τον Αφρικάνικο βάτραχο από το αβαταρ σου...
washcloud Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Εγώ έβαλα το δικό μου γιατί το πράσινο μου αρέσει σαν χρώμα και γιατί ο αγαπημένος μου χαρακτήρας από το Naruto είναι ο Kakashi-san. teo sorry που δεν μπορώ να εκτιμήσω, αλλά φάινεται έχω δαλτονισμό και δεν το 'ξερα million, saved, και κρατιέται στα υπ' όψιν
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Σουπα07, βαλε "αβαταρ" και οχι "εικονα προφιλ"... Ειναι διαφορετικα πραγματα...! Αυτη φαινεται στο προφιλ σου. Και ειναι λιγο... γκουχ Επισης, Teo, δε ξερω για σενα (πρεπει να χεις πολλη φαντασια) αλλα η δικια μου εικονα ειναι απο το Naruto. Μαλιστα απο τα πρωτα επεισοδια! Δικο μου screenshot. Τελικα δε φιληθηκαν! Μαλιστα ειναι και η μοναδικη εικονα που εχω εδω και 3 χρονια τουλαχιστον! Μονο τα χριστουγεννα αλλαξα με αγιοβασιλιατικη (την ιδια )
nickarmy Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Βάλε λίνουξ. πάλι η microsoft φταιει ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:23 ---------- το δικο μου συνεχεια το αλλάζω μου αρέσουν πολλά πράγματα τα ποιο συνηθυσμένα ειναι cern κτλ star wars mirror's edge naruto (kakashi senci ) (όπως στο καλο να γράφεται) και φυσικα 007 για το ποιο πριν ποστ προτιμώ του 1998 αν δεν κάνω λάθος (μπορει και ποιο νωρις ) απλος φανταστικος
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Αχαχα που ζεις? Ολοι κανανε πλακα σε ολους Γιατι υπαρχει περιπτωση να φταιει το τροφοδοτικο? (Μαν, ελεος, λυπησου μας! Το παλι γραφεται με ΓΙΩΤΑ!)... Kakashi Sensei γραφεται.
washcloud Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 για το ποιο πριν ποστ προτιμώ του 1998 αν δεν κάνω λάθος (μπορει και ποιο νωρις ) απλος φανταστικος αυτά τ' αφήνεις δλδ ασχολίαστα ; Άγιε μου Γιώργη..........
SCORPIO777 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 το δικο μου ειναι βεβαιως τοσο δυσκολο να βρεθει ο λογος που το διαλεξα,που οποιος το βρει θα πρεπει να ειναι ευφυια.
nickarmy Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 1.βαριοσουν και το έβαλες και τώρα που να αλλάζεις 2.σου αρέσει το συμβολο(πολύ αμφιβάλω0 3.στο είπε κάποιος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.