million_voices Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 εγω εβαλα αυτο το avatar γιατι βαρεθηκα το προηγουμενο και θα ορκιζομουν οτι το γουσταρες ακομα
teo64x Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Κάπου εδώ πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι ο GeorgeMan έχει αλλάξει μόνο μία φορά άβαταρ. (Το λέω γιατί αλλιώς θα μπει και θα το πει ο ίδιος.)
SweeT_DreamS Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 εγω εβαλα αυτο το avatar γιατι βαρεθηκα το προηγουμενο ωπ! συμφωνώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Κάπου εδώ πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι ο GeorgeMan έχει αλλάξει μόνο μία φορά άβαταρ. (Το λέω γιατί αλλιώς θα μπει και θα το πει ο ίδιος.) καλά και εγώ έχω αλλάξει 3 φορές αλλά είναι 3 παραλλαγές του spawn άρα δεν πολυμετράνε
eSATA Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 εγω εχω αλλαξει 3 φορες και δεν ειμαι ουτε 6 μηνες στο Insomnia:-D:-D
nickarmy Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 ου αρεσουν τα star wars και επειδη βαρεθηκα το προηγουμενο..
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Mετά τη Roz, έχω πλέον το (ελπίζω τελευταίο και μόνιμο) avatar μου, το έμβλημα της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας στη σειρά ταινιών Star Wars (κυρίως στα επεισόδια IV - V - VI). Το διάλεξα γιατί μου αρέσουν οι "κακοί".
ghostgr_a_n Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Εγω τωρα εχω αυτο με τον ΠΑΟΚ απλα για να δειξω οτι ειμαι ΠΑΟΚ
alexzzz Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Mετά τη Roz ψάρωσα με το λινκ και τσεκάρισα που πάει...
soturin Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 ψάρωσα με το λινκ και τσεκάρισα που πάει... μη δεις ροζ εσύ
lak10 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 και θα ορκιζομουν οτι το γουσταρες ακομα πως το ξερεις? εντελως πληροφοριακα να αναφερω οτι αυτο ειναι το logo της online υπηρεσιας της Sony για το ps3 το γνωστο PSN η αλλιως Playstation Network δεν ειμαι fanboy απλα μου αρεσε και το εβαλα
Evgenios1 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 - Γιατί διάλεξες αυτό το Avatar στο προφίλ σου;-) - Γιατι ειναι σεξι.-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.