crisadoum Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 εμένα μου αρέσει πολύ ο σχεδιασμός στις εικόνες anime με αυτήν την μελαγχολία που έχουν στο βλέμμα,κι έτσι διάλεξα μια κοπέλα που να μοιάζει λίγο και σε μένα.
-nick- Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Ο αγαπημένος μας Πανοραμίξ, μα φυσικά μα φυσικά ...
punky Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Μαλακία το καινούριο άβαταρ. Τι είναι; Κάποιος χριστιανός με πλατυποδία;
anthony_88 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Εγω ειχα τους Mulder Και Scully απο τα x-files αλλα η αγαπημενη μου σειρα αυτη την εποχη ειναι ο Dexter για αυτο και το avatar αλλαξε...
Finn Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Η αγαπημένη μου χώρα(!), η πρώην Γιουγκοσλαβία φυσικά
SGP Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 κόλλημα με αγώνες αυτοκινήτων, ιδιαίτερα κλασικών + παλιά τρέλα με το grand prix legends + παλιά τρέλα με screen editing = avatar...
flo1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Απο εναν αγαπημενο καλλιτεχνη στο deviantart.com
zazik Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 εγώ λοιπον διάλεξα το συγκεκριμένο τυπάκι γιατί λιώνω στα γέλια με την πάρτη του...είναι μακράν το μεγαλύτερο τσογλάνι ever . :-D:-D Όσο για την στολή που φοράει ,απλά θα παραθέσψ ατάκα Lucifer : Κατ' αρχήν ο τύπος έχει nick panaathas και μένει Πειραιά. Κατόπιν για να μη γαυγίζει ο σκύλος, πάει και του πετάει παναντόλ λες και ο σκύλος πίνει τσίπουρα και θα του πειράξει το συκώτι. Εντάξει, πείτε μου γτ κάναμε αντίσταση το 41. Όχι πείτε μου τι κερδίσαμε.
soturin Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν πιστεύω να χρειάζεται να εξηγήσω τίποτα... Homer: Aw, twenty dollars! I wanted a peanut! Homer's Brain: Twenty dollars can buy many peanuts! Homer: Explain how! Homer's Brain: Money can be exchanged for goods and services! Homer: Woo-hoo!
Nomikaria Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Η εικονα ειναι απο Ταργια των Nightwish,η αγαπημενη μου...(αρχικα σκεφτομουν να βαλω Giggles απο Happy Tree Friends αλλα λεω θα'ναι too much...) :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.