Προς το περιεχόμενο

Γιατί διάλεξα αυτό το Avatar στο προφίλ μου ;-)

isspro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ababapanos εσύ δεν είχες το σήμα της peugeot?

Είναι η εποχή των καινούριων avatars

ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΣ

πιο παλια ειχα και τον Τσουκαλα.... :D

Δημοσ.

Το δικό μου άβαταρ είναι μια triquetra που ζωγράφισα στο χέρι και μετά με photoshop του έβαλα λίγο χρώμα.

Ανάλογα την θρησκεία, έχει και αλλο νόημα αλλά η ουσία μένει η ίδια. Στον χριστιανισμό σημαίνει Πατήρ, Υιος και Αγιο Πνεύμα. Στους Κέλτες συμβόλιζε τις 3 όψεις των Θεότητων τους.Η παρθένα, Η Μητέρα, Η Γριά. Αλλου συμβολίζει τα 3 στοιχεία της φύσης. Φωτιά, Νερό, Γη. Εγώ όμως προτιμώ τον άλλο συμβολισμό. Τhe eternal link between mind, body, and spirit.

• Moderators
Δημοσ.

Εγω παλι ειχα ενα νευροσπαστο ρομποτακι απο τοτε (προ 4ετιας) που ημουν στο http://www.greekbotics.gr (μετα εγινε .tk), αλλα πολυ προσφατα το αλλαξα σε αυτους τους 2 "ανθρωπους" που βλεπετε αφ'ενος γιατι μια κοπελα με κολλησε animeίαση και αφ'εταιρου γιατι ετσι ειμαστε μ'αυτην :)

Δημοσ.

χμ...γιατί έβαλα αυτή την εικόνα; μάλλον για να φαντασιωνομαι! δύο χρόνια προσπαθώ να μάθω kiteboard αλλά όλο πάει κάτι στραβά και δεν τελειώνω τα μαθήματα...παλιά είχα μια σανίδα του kiteboard αλλά την άλλαζα και έβαλα αυτή...

Δημοσ.

Whateva,whateva, i'll do what i want.Μια απο τις αγαπημενες μου εκφρασεις-σκηνες του μεγαλυτερου ισως καφρου της αμερικανικης τηλεορασης.

Δημοσ.

Εγώ διάλεξα αυτό επειδή...some say...he isnʼt machine washable,and all his potted plants are called Steve!

Γενικά με διακατέχει μια Top Gear πόρωση και η αρχή της νέας σειράς επεισοδίων πλησιάζει. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...