Physics_Rulez Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 ababapanos εσύ δεν είχες το σήμα της peugeot? Είναι η εποχή των καινούριων avatars
ababapanos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 ababapanos εσύ δεν είχες το σήμα της peugeot? Είναι η εποχή των καινούριων avatars ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΣ πιο παλια ειχα και τον Τσουκαλα....
kallair Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Το δικό μου άβαταρ είναι μια triquetra που ζωγράφισα στο χέρι και μετά με photoshop του έβαλα λίγο χρώμα. Ανάλογα την θρησκεία, έχει και αλλο νόημα αλλά η ουσία μένει η ίδια. Στον χριστιανισμό σημαίνει Πατήρ, Υιος και Αγιο Πνεύμα. Στους Κέλτες συμβόλιζε τις 3 όψεις των Θεότητων τους.Η παρθένα, Η Μητέρα, Η Γριά. Αλλου συμβολίζει τα 3 στοιχεία της φύσης. Φωτιά, Νερό, Γη. Εγώ όμως προτιμώ τον άλλο συμβολισμό. Τhe eternal link between mind, body, and spirit.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Εγω παλι ειχα ενα νευροσπαστο ρομποτακι απο τοτε (προ 4ετιας) που ημουν στο http://www.greekbotics.gr (μετα εγινε .tk), αλλα πολυ προσφατα το αλλαξα σε αυτους τους 2 "ανθρωπους" που βλεπετε αφ'ενος γιατι μια κοπελα με κολλησε animeίαση και αφ'εταιρου γιατι ετσι ειμαστε μ'αυτην
sam sam Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 χμ...γιατί έβαλα αυτή την εικόνα; μάλλον για να φαντασιωνομαι! δύο χρόνια προσπαθώ να μάθω kiteboard αλλά όλο πάει κάτι στραβά και δεν τελειώνω τα μαθήματα...παλιά είχα μια σανίδα του kiteboard αλλά την άλλαζα και έβαλα αυτή...
lefi Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ είμαι κλασικός και χαίρομα όταν μου λένε ρε γαυράκι.
Filos19 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Γιατί υποστηρίζω την αναγέννηση της Ρωσίας
Socratis_g Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Γιατί ειναι το καλυτερο απόλλα. χαχαχα =p
speedy23 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Whateva,whateva, i'll do what i want.Μια απο τις αγαπημενες μου εκφρασεις-σκηνες του μεγαλυτερου ισως καφρου της αμερικανικης τηλεορασης.
horsepower Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 ο μεγαλύτερος κάφρος της αμερικανικής τηλεόρασης είναι ο Stewie..
paschalia Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Έχει σχέση (τρόπο τινά) με το ψευδώνυμο .
mixalis2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Χμμμ... μου αρεσουν τα αγρια αρκουδακια χεχε...:twisted:
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 ο μεγαλύτερος κάφρος της αμερικανικής τηλεόρασης είναι ο Stewie.. Μην ανοίγεις διαμάχη σ' αυτό το θέμα στο insomnia, θα την χάσεις Τελικά αποτελέσματα ψηφοφορίας "Best Cartoon Character Ever" Sorry για το offtopic :oops:
Vagos_46 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ διάλεξα αυτό επειδή...some say...he isnʼt machine washable,and all his potted plants are called Steve! Γενικά με διακατέχει μια Top Gear πόρωση και η αρχή της νέας σειράς επεισοδίων πλησιάζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.