Xvipes Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Εξώφυλλο απο cd των System of a Down από το ομόνυμο album. Επίσης χρησιμεύει και σαν μούτζα όταν λέει κάποιος κοτσάνες... (ειδικά για φόρουμ είναι ότι πρέπει )
Lemuria Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Oh My God!!!! They Killed Kenny....You Bastard!!!! Για ποιον αλλο λογο???
alexzzz Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτό το avatar το έβαλα για προφανείς λόγους (ναι- ναι!!! Γιούβε είμαι). Το προηγούμενο που είχα (ένα κίτρινο παπάκι να φωνάζει σε 5-6 μαύρα παπάκια "Niggers") με είχε βάλει στην συνείδηση πολλών ως ρατσιστή. Όχι ότι με πολύ ένοιαζε τι με θεωρούσαν αλλά είπα μήπως χρησιμοποιηθεί εναντίον μου όταν γίνω διάσημος και με πολλά λεφτά.
e-tic Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτό το avatar το έβαλα για προφανείς λόγους (ναι- ναι!!! Γιούβε είμαι). Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, αλλά το avatar σου δεν είναι το σήμα της Milan? Εκτός αν τα βλέπεις "όλα Γιούβε"!!!!
isspro Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτό το avatar το έβαλα για προφανείς λόγους (ναι- ναι!!! Γιούβε είμαι).Το προηγούμενο που είχα (ένα κίτρινο παπάκι να φωνάζει σε 5-6 μαύρα παπάκια "Niggers") με είχε βάλει στην συνείδηση πολλών ως ρατσιστή. Όχι ότι με πολύ ένοιαζε τι με θεωρούσαν αλλά είπα μήπως χρησιμοποιηθεί εναντίον μου όταν γίνω διάσημος και με πολλά λεφτά. μαλλον ΜΙΛΑΝ εισαι και δεν το ξερεις... Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, αλλά το avatar σου δεν είναι το σήμα της Milan?Εκτός αν τα βλέπεις "όλα Γιούβε"!!!! χαχαχαχαχαχα Σωστος!!!!
alexzzz Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, αλλά το avatar σου δεν είναι το σήμα της Milan?Εκτός αν τα βλέπεις "όλα Γιούβε"!!!! μαλλον ΜΙΛΑΝ εισαι και δεν το ξερεις... χαχαχαχαχαχα Σωστος!!!! Ειρωνικό ήταν ρε παιδιά !!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Οι αψιμαχίες για το ιταλικό πρωτάθλημα μεταφέρθηκαν εδώ. Παρακαλώ ας συνεχίσουμε on topic - έτσι, γι'αλλαγή.
SGP Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Και έτσι ο Paredwse έκανε ποστ και γιταί έχει το συγκεκριμένο avatar και μας έβαλε στη θέση μας! Έχει ανάγει το Moderation σε επιστήμη!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Και έτσι ο Paredwse έκανε ποστ και γιταί έχει το συγκεκριμένο avatar και μας έβαλε στη θέση μας! Έχει ανάγει το Moderation σε επιστήμη! Όντως, παράλειψή μου. Το avatar μου λοιπόν είναι η Roz από το Monsters, Inc, ένα σκουλικοειδές τέρας που είναι γραμματέας-supervisor της εταιρείας Monsters, Inc. και ταυτόχρονα... (spoiler για όσους δεν έχουν δει την ταινία) ... η Αρχηγός (το νούμερο 001) της CDA - Child Detection Agency Λόγω φύσης και θέσης, πιστεύω ότι μου ταιριάζει απόλυτα. Περισσότερα: http://en.wikipedia.org/wiki/Roz_(Monsters_Inc))
SGP Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν με κατάλαβες, δεν το είπα ειρωνικά ότι έκανες διπλή δουλειά! Όποιος έχει δει την ταινία (αλλά και να μην την έχει δει) καταλαβαίνει. Έδωσες ζωντανό παράδειγμα του γιατί έχεις διαλέξειτο avatar:p
Stuff00 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν ξέρω γιατί έβαλα αυτήν την εικόνα για Avatar Μου ! Μου αρέσει , απλά .
porco_rosso21 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 εγω εβαλα τη δικη μου,για 2 λογους...1ον,διοτι η συγκεκριμενη ταινια γ@μ@ει,κ 2ον,για ν μου υπενθυμιζει πως θα γινω σε 5 χρονια,αν δε σταματησω τις πιτσες κ τα ετοιματζιδικα(ατιμη φοιτητικη ζωη..) Όντως, παράλειψή μου. Το avatar μου λοιπόν είναι η Roz από το Monsters, Inc, ένα σκουλικοειδές τέρας που είναι γραμματέας-supervisor της εταιρείας Monsters, Inc. κατω απο την γλιτσα κ την πρασινιλα,θελω να πιστευω πως κρυβεται,οχι ενα αθωο κ αγαθο πλασματακι,αλλα...ΕΝΑΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΣΙΘ!!!:twisted:
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 ποια ταινία είναι porco_rosso? Δεν καταλαβαίνω τι δείχνει το avatar. Είναι μικρό.
1980 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 εγω εβαλα τη δικη μου,για 2 λογους...1ον,διοτι η συγκεκριμενη ταινια γ@μ@ει,κ 2ον,για ν μου υπενθυμιζει πως θα γινω σε 5 χρονια,αν δε σταματησω τις πιτσες κ τα ετοιματζιδικα(ατιμη φοιτητικη ζωη..)κατω απο την γλιτσα κ την πρασινιλα,θελω να πιστευω πως κρυβεται,οχι ενα αθωο κ αγαθο πλασματακι,αλλα...ΕΝΑΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΣΙΘ!!!:twisted: εγω γιατι βλεπω εναν πιλοτο αεροπλανου σε σκιτσο καρτουν?
Lucifer Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 που κολλάς εσύ τώρα, αυτουνού αυτό του θυμίζει. =ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.