Προς το περιεχόμενο

Προσφορά Multirama!Καλή?


pagratios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εμένα μου φαίνεται πολύ καλή αλλά για να μην πιαστείς καλού κακού κότσος κάνε τα εξής...1)Γράψε σε ένα χαρτί ότι έχει επάνω στην ιστοσελίδα του μουλτιράμα που λές και πήγαινε σε ένα μαγαζί και ρώτα οπότε μετά κάνεις σύγκριση και καταλαβαίνεις αν η τιμή είναι καλή.2) Καλό θα ήταν να ξέρεις τι τροφοδοτικό έχει επάνω 3) αν το θές για games να μάθεις πόσο γρήγορη είναι η οθόνη της προσφοράς, και 4) πάτα στην σελίδα του πλαίσιου φτιάξτο μόνος σου να φτιάξεις ακριβώς το ίδιο σύστημα. Αν η τιμή βγει ίδια απλά δεν πρόκειται για προσφορά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 παρατηρησεις...

 

1)H μητρικη ειναι προπροηγουμενης γενιας και δεν τα παει καθολου καλα σε o/c,επισης δεν θα υποστηριζει c2d που τρεχουν στα 1333 καθως και τους επερχομενους penryn.

2)Οι μνημες της ram εκτος του οτι τρεχουν στα 667 θα ειναι απολυτως "value"=υψηλα timmings +0 ο/c.

3)Η καρτα γραφικων δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο,ισα ισα τα 512mb ραμ ειναι πλεονασμος,εχω και μια υποψια πως παιζει να ειναι κ ddr2 oπου 512ddr2<<<256gddr3.

4)Tροφοδοτικο θα εχει κανενα 550αρη τρεχα γυρευε(απο αυτα που τα εχουν στο μαγαζι μονο και δεν εμφανιζοντε στο site.π.χ lc/power και αλλα τετοια ωραια..)

 

Οποτε...

Εαν ειναι να αγορασεις κατι και να το αφησεις απολυτως στοκ και δεν εχεις καμια βλεψη για αναβαθμιση στα χρηματα του δεν ειναι απολυτως για τα μπαζα..

Εαν εχεις οποιαδηποτε βλεψη για αναβαθμιση,ο/c,gaming και σοβαρης δουλειας απλα προσπερασε το.

 

Υ.Γ Εαν το ποντικι/πληκτρολογιο ειναι "multirama"(=εντελως για φαπες) υπολογισε ενα σετακι επωνυμο με την αγορα~30-50ε.

Υ.Γ Η αληθεια ειναι πως τις πιο αρπακολλητζιδικες συνθεσεις τις κανει το multirama,μιας και απευθεινετε και σε λιγοτερο εξειδκευμενο κοινο.Κοιτα και για αντιστοιχες προσφορες απο plaisio/e-shop.Βεβαια το ιδανικο θα ηταν να πηγαινες για εξ'ολοκληρου δικη σου συνθεση αλλα εκει να υπολογιζεις γυρω στα 1200ευρω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια ερευνα αγορας θα σου δωσει τις απαιτουμενες απαντησεις στο ερωτημα σου, αλλα καλυτερα να μην πεσεις στην παγιδα προσφορων με προιοντα προπερσινα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γενικοτερα απο ετοιμες συνθεσεις οπως λενε και τα υπολοιπα παιδια καλο ειναι να μενεις μακρια..

 

Υλικα αμφιβολου ποιοτητας κτλ...

 

Παρολα αυτα αν θελεις να προβεις στην συγκεκριμενη προσφορα ,σε ενημερωνω οτι εχουν βγαλει ακριβως ιδιες συνθεσεις αλλα με 20αρα TFT και οχι 19αρα το eshop και το Πλαισιο στα 989 και 999 αντιστοιχα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...