Προς το περιεχόμενο

Samsung Mp3


Nikki_Sixx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα φωτα σας για αυτα τα mp3 players. Τα εχει κανεις? Απο οτι βλεπω μια χαρα ειναι ειδικα το 3ο. Τις γνωμες σας ...

 

1) MP3 YP-Z5FQB FM (2GB)

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=957&product=872415

 

2)MP3 Player YP-K3JQB (2GB)

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=957&product=1011391

 

3)MP3 YP-Κ5JQB (2GB)

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=957&product=909033

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο ξαδερφος μου έχει το τελευταίο (MP3 YP-Κ5JQB).

Απο design είναι αρκετά καλό, έχει ενσωματομένο ηχείο το οποίο ακούγεται πολύ καλά απο θεμα έντασης και ποιότητας. εύκολος χειρισμός με κουμπιά αφής.

Εγώ το μόνο μειονέκτημα που μπορώ να βρώ είναι ο όγκος του (για εμένα αρκετα σημαντικό).

Το άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι οτι έχει κατι περίεγα in-ear ακουστικά σαν φισούνες, ειναι μεγάλα και χοντροκομμένα, αλλα δεν ξέρω πως κάθονται στο αυτί.

Απ'ότι είδα τα ακουστικά ειναι ποιοτικά.

 

Quality Earphones

 

The K5 comes with a pair of odd looking earphones – or plugs that look uncannily like a pair of mini hair dryers. Close-up, it becomes apparent that they are of a hybrid design – a thin slip of rubber enveloping the earphone directs the flow of music into a sweet spot, and at the same time dampening noise. We couldn't help sniggering at the strange design and preemptively giving it thumbs down until we tested it. To our amazement, the sound quality was on par with some performance retail ear buds! Although the highs and mids can be a little muddy to the trained ear, they definitely carry a rich and deep bass. These stock phones are probably the best ones we have heard in a long time and should be taken into serious consideration when purchasing the K5.

 

 

Review 1

Review 2

Review 3

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω...

έχω το K5 των 4GB και έχει θετικά, έχει και αρνητικά.

Θετικά:

-πάρα πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.

-Πολύ καλή απόδοση του ενσωματωμένου ηχείου.

-Τα touch πλήκτρα που έχει δουλεύουν άψογα και έχουν φοβερή αίσθηση.

-Το μενού είναι απλό,εύκολο,καθαρό.

-Η οθόνη πολύ καλή.

-Η αντοχή της μπαταρίας του πολύ μεγάλη.

Αρνητικά:

-Δεν υποστηρίζει δημιουργία playlist on the fly. Δηλαδή πρέπει να φτιάξεις την λίστα στο PC και να την μεταφέρεις στο player. Την ώρα που ακούς μουσική δεν υπάρχει επιλογή "add to playlist", ώστε να προσθέσεις κάποιο τραγούδι. Αν δεν έχεις ετοιμάσει την λίστα από πριν στο PC, είσαι αναγκασμένος να επιλέγεις ένα τραγούδι, να το ακούς, μετά να επιλέγεις άλλο κ.ο.κ, εκτός και αν του βάλεις να παίξει όλα τα τραγούδια ενός καλλιτέχνη ή ενός άλμπουμ ή ενός είδους. Αυτό από μόνο του είναι για εμένα λόγος να μην το αγοράσει κανείς, σιγά μην κάθομαι σε 4 GB τραγούδια να διαλέγω ποιό θα είναι το επόμενο.

-Κάνει κάτι περίεργα στη σύνδεση με το PC, δεν μπορείς να κάνεις rename ενός τραγουδιού ή να του αλλάξεις tags. Αν θέλεις να αλλάξεις κάτι στα tags πρέπει να το πάρεις το τραγούδι, να το πας στο PC, να του αλλάξεις το tag και μετά ξανά πίσω στο player!

-Υποστηρίζει μέτρια τα ελληνικά. Ενώ αναγνωρίζει κανονικά τα κεφαλαία, δεν μπορεί να απεικονίσει τα πεζά με τόνο (ά,έ,ύ κτλ).

Γενικά θα έλεγα ότι το ενσωματωμένο ηχείο του Κ5 είναι μεγάλο προσόν για κάποιον που το χρειάζεται, θα σώσει αρκετούς φαντάρους και άλλους που το χρειάζονται στη δουλειά τους.

Αλλά από την άλλη, τα τρία αυτά γελοία κουσούρια που έχει, ίδίως το πρώτο με την playlist, με έχουν πραγματικά τρελάνει και το χειρότερο είναι ότι θα μπορούσαν να διορθωθούν πανεύκολα με ένα firmware update, αλλά η samsung δεν λέει να κάνει κάτι για αυτό.Αν δεν ήταν δώρο και το είχα αγοράσει, θα χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο. Τώρα απλά καθεται, με κοιτάει και το κοιτάω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Thanks για τις απαντησεις.

Το κυριοτερο απο τα προβληματα που ειπες ειναι το 1ο . Τα αλλα δεν με ενδιαφερουν και τοσο . Τωρα απο ολα αυτα + κι αυτα που λεω πιο κατω , δεν μπορω να κανω καλη συγκριση .Αυτα με ενδιαφερουν παντως. (Το Sony μου αρεσε αλλα σημαντικο οτι δεν εχει ραδιοφωνο)

Επισης προσθετω κι αυτα :

το creative zen v plus

http://www.pixmania.com/gr/gr/342276...-plus-2-g.html

, το Sony NW-A805B

http://www.pixmania.com/gr/gr/550217...805b-2-go.html

, το Philips FM GOGEAR SA6045

http://www.pixmania.com/gr/gr/574362...fm-gogear.html

και το LG FM33

http://www.multirama.gr/Multirama/pr...b&cp_id=129631

 

Εχουν ολα αρνητικα , οπως ο ηχος , η αυτονομια κλπ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ είμαι κολλημένος με την creative, πολλές φορές με έχει εκνευρίσει σε θέματα υποστήριξης, αλλά τελικά πάντα την προτιμώ. Οπότε, προτείνω το zen.

Ρίξε μόνο και μια ματιά στο άλλο thread, που μιλάμε για το νέο zen που κυκλοφορεί αρχές Οκτωβρίου στην Ελλάδα. Ακόμη και αν δεν σου αρέσει, υπάρχει περίπτωση να πέσει η τιμή του Zen 5.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...