Προς το περιεχόμενο

συνειρμικο κειμενο βοηθειαα


stamos_k

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα. ρε παδια παω πρωτη λυκειου και μας εβαλαν μια ασκηση για το σπιτι στο μαθημα της εκφρασης και εκθεσης που λεει

γραψτε ενα συνειρμικο κειμενο με μια τυχαια λεξη..

 

μπορειτε να με βοηθησετε καθολου? αν εχετε εσεις κανενα προχειρο η καπου που μπορω να βρω γιατι δν μπορω να σκεφτω??? ευχαριστω

 

ειναι επειγων για αυριο το εχω

 

ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρουμάνος (ο)

 

Ποδοσφαιριστής μη αναγνωρισμένης αξίας προερχόμενος κυρίως από το ανατολικό μπλοκ ο οποίος δεν είναι απαραιτήτως Ρουμάνος. Η λέξη χρησιμοποιείται ως συντόμευση μιας και είναι αδύνατος ο καθορισμός της γεωγραφικής του προέλευσης π.χ "από που τον πήραμε τον Ρουμάνο ρε;" ή "πως τον είπαμε τον Ρουμάνο ρε;"

Χρησιμοποιείται ευρέως τις μεταγραφικές περιόδους του καλοκαιριού που τα σωματεία θέλουν με βαρύγδουπα πρωτοσέλιδα προσκείμενων σε αυτά εφημερίδων να επιφέρουν τον ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών, μέθοδος δοκιμασμένη και εγγυημένη από το 1960 και μετά. Η εξέλιξη του Ρουμάνου είναι το "παλτό" με την έλευση του χειμώνα. Αυτή η μόδα φθίνει τα τελευταία χρόνια με την συνταξιοδότηση παικτών -πρώην αναγνωρισμένης αξίας- οι οποίοι περνούν ευχάριστα και κερδοφόρα τον χρόνο μετά τα 35 τους χρόνια, μιας και κανένα σοβαρό αθλητικό σωματείο του εξωτερικού δεν θα προχωρούσε σε τέτοια μεταγραφή, ενώ οι ίδιοι είναι βέβαιο ότι ούτε στον εφιάλτη τους δεν θα έκαναν μεταγραφή στην Ελλάδα πριν τα 25 τους χρόνια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κάτσε για να καταλάβω..πχ με έναυσμα την λέξη μολύβι και μέσω ενός ότι να 'ναι συνειρμού να γράψεις θέμα "Τα όπλα στην ζωή μας"??

 

αυτος για εκθεση το θελει... οχι οτι θα βρει απο δω τωρα ετσι οπως ψαχνει...

δεν ειναι με εναυσμα μια λεξη να γραψεις ενα θεμα απλα διαχωριζουν τις κατηγοριες της εκθεσης που σου ζητανε και π.χ. στο συνειρμικο γραφεις πιο ελευθερα απο οτι στο αποδεικτικο..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με εφαλτήριο μια οποιοδήποτε λέξη, όπως λέει και η(?) flo1, να αναπτύξεις τι σου αποπνέει αυτή η λέξη. Είναι σαφώς πιο ελεύθερη γραφή αλλά απλώς δεν σε περιορίζει στα στενά όρια μιας πρότασης και σου δίνει την δυνατότητα να αναπτύξης κάθε πτυχή της λέξης αυτής.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...