Tzimmys Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Εξηγώ. Δεν έχω σταθερό τηλέφωνο, δε θέλω να βάλω, ιδιόκτητο δύκτιο δε βλέπω από κανέναν (άμεσα τουλάχιστον) και θέλω internet. Είδα μια προσγορά της Vodafone για ασύρματο δύκτιο μέσο των ασύρματων καρτών που χρεισημοποιούν τα laptops, με δώρο έναν adapter για pci και χρήση της σε σταθερό και με 50 ευρώ αν θυμάμε καλά (μπορεί να είναι και 35, ακόμα καλήτερα) για όγκο δεδομένων μέχρι 5 giga. Αυτό που θέλω να ρωτήσω, είναι αν τα 5 giga φτάνουν για έναν μήνα σερφαρίσματος στο διαδύκτιο. Δε θα κατεβάζω ταινίες εννοείται, ίσα-ίσα να συνομιλώ με κανέναν φίλο, να διαβάζω πράγματα από sites( συγνώμη αν είμαι πολύ άσχετος), να κατεβάζω κανένα προγραμματάκι και κανέναν driver για updates. Πώς το βλέπεται λοιπόν, θα με καλήψει ή μαλλιά? Edit: Το βρήκα. Τελικά είναι 39 ευρώ το απλό και 29 ευρώ το φοιτητικό. Εγώ θα το πάρω φοιτητικό. Τι λέτε, αξίζει?
Xvipes Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 5 giga το μήνα μου φαίνονται λίγα... όσο και να μην κατεβάζεις τπτ κάποιο κομμάτι θα θες να ακούσεις,κάποιο βίντεο στο youtube θα θες να δεις και χωρίς να το έχεις καταλάβει θα έχεις κατεβάσει 5 giga στις πρώτες εβδομάδες... θα σου έλεγα να το ψάξεις χωρίς ογκοχρέωση για να μην έχεις και το άνχος...
Tzimmys Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Τι άλλη λύση υπάρχει? Δίκιο έχεις αλλά είπαμε. Ούτε έχω πΟΤΕ, ούτε θέλω να βάλω. Δε μου αρέσει το νταβατζιλίκη. Και ιδιόκτητα προς το παρόν δε παίζουν. Υπάρχει άλλη λύση που δεν την ξέρω?
disqualified Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 για ποιο νταβατζιλικι μιλας δεν εχω καταλαβει απο τη στιγμη που δεν υπαρχει μονοπωλειο πλεον στις επικοινωνιες, βεβαια αποψη σου ειναι και τη σεβομαι απολυτα, το οτι δεν υπαρχει ακομα εκει που μενεις ιδιοκτητο ειναι ενας περιορισμος, αλλα θα συμβιβαστεις με αυτο που εχεις δε μπορεις μαλλον να κανεις κατι, οποτε ή μενεις χωρις νετ ή βαζεις ΟΤΕ(δεν ειναι και τοσο τρομερο) ή βαζεις ασυρματο οπως ειπες (και εγω θα σε συμβουλευα χωρις ογκοχρεωση αν το επιχειρησεις) αφου βεβαια σιγουρευτεις για το τι ακριβως θα πληρωνεις
Tzimmys Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Νταβατζιλίκη θεωρώ το γεγονός ότι ενώ δεν θέλω σταθερό τηλέφωνο να πρέπει να βάλω για να έχω internet και να πληρώνω κάθε μήνα το 15άρικο 20άρικο χωρίς καν να μιλάω. Αυτό εννοώ και μου τη σπάει. και εγω θα σε συμβουλευα χωρις ογκοχρεωση αν το επιχειρησεις Δεν έχω βρει ασύρματο χωρίς ογκοχρέωση. Ξέρεις κάποιο? αφου βεβαια σιγουρευτεις για το τι ακριβως θα πληρωνεις Εδώ λες μεγάλη κουβέντα που θέλει συζήτηση, αλλά τώρα θα πρέπει να φύγω. Σχολάω!!! Θα επιστρέψω το πρωί να δω προτάσεις σας. Καληνύχτα.
disqualified Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 δεν εχω ασχοληθει με ασυρματο νετ οποτε δε μπορω αν σου πω κατι με σιγουρια οσον αφορα για το παγιο του ΟΤΕ να ξερεις οτι ο ΟΤΕ εχει ενα δικτυο το οποιο χρειαζεται συντηρηση και αναπτυξη και τοσα χρονια ηταν ο μονος παροχος σταθερων τηλεπικοινωνιων και αυτα τα πραγματα κοστιζουν, στο μελλον ωστοσο να σαι σιγουρος οτι θα αλλαξουν τα πραγματα και στον ΟΤΕ
Tzimmys Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου disqualified. Να πω επίσης ότι θεωρώ τον ΟΤΕ τον πιο αξιόπιστο, γιατί στην αδερφή μου για παράδειγμα που ήθελε internet της έβαλα connex. Είπαμε όμως, σπίτι μου δεν έχω τηλ και ούτε θέλω να βάλω. Κανείς άλλος κάποια πρόταση παιδιά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.