Προς το περιεχόμενο

Reload το Javascript μετά από xxx δευτερόλεπτα

Pleasure

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους

Πως είναι δυνατό, αφού φορτώσει η σελίδα, να τρέξει ένα συγκεκριμένο Javascript, πχ μετά από 10 δευτερόλεπτα.

Παράλληλη ερώτηση : Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει Simulate του Refresh button του INTERNET EXPLORER (δεν ξέρω ποια εντολή είναι, πχ η location.reload ή με metatag κλπ), με Javascript και αυτό να εκτελείται μόνο μια φορά, μετά από πχ 10 δευτερόλεπτα ???

Οι 2 ερωτήσεις μοιάζουν πολύ.

ευχαριστώ προκαταβολικά ...

Δημοσ.

Για να κάνεις refresh τη σελίδα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το history.go(0);. Επίσης, θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις meta tags (μέσα στο head μπορεις να βάλεις <meta http-equiv="refresh" content="20"> για να γίνεται refresh κάθε 20 δευτερόλεπτα).

Δημοσ.

xwris na exw dei ta prapanw links

function refresh(){

location.reload(true);

}

ayth doyleyei panta..

Δημοσ.

Παιδιά όλα αυτά καλά είναι και σας ευχαριστώ.

Όμως θέλω refresh, μετά από πχ 5 δευτερόλεπτα. Αλλά μία φορά φίλε Aesmade και όχι συνεχώς ανά 5 δευτερόλεπτα.

Δημοσ.

Πιο κοντά στη λύση είναι ο φίλος Random. Επειδή όμως από Javascript είμαι άσχετος, πως θα φορτώσω πάλι το εξής Script :

<script type="text/javascript">var MenuLinkedBy="AllWebMenus [4]",awmMenuName="menu",awmBN="662";awmAltUrl="";</script><script charset="UTF-8" src="dhtml/menu.js" type="text/javascript"></script><script type="text/javascript">awmBuildMenu();</script>

Δημοσ.

αυτο που δινεις εκει δεν ειναι ΕΝΑ script.

βλεπω 1 εντολή,

το φορτωμα ενος αρχειου που δεν ξερω τι περιέχει,

και την κληση μιας function που μαλλον περιεχεται στο αρχείο.

----------------------

λοιπον, πρεπει να συγκεντρώσεις αυτα που θελεις να επαναλαμβάνονται καθε 5'' σε mia function.

και αυτη τη function την καλείς με το setInterval (δες τα links που εδωσα),

5000 δινεις για τα 5 δεύτερα, και την setinterval την καλεις απο το body onload

πχ.

><html><head>
<script type="text/javascript">
       var x=0
       function bazooka( ) {
           document.getElementById("zz").value= x++ ;
       }
</script>
</head>
<body onload='setInterval( "bazooka()", 5000  );'>
<input type="text" id="zz" value=0 />
</body></html>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...