Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με HOL DOUBLE PLAY


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω το πακέτο DOUBLE PLAY και από Παρασκευή δεν έχω ούτε τηλέφωνο, ούτε internet. Έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω μαζί τους από τηλέφωνα φίλων, αλλά η αναμονή είναι ατελείωτη. Τους έστειλα επίσης ένα e-mail με το πρόβλημα και δεν έλαβα καμία απάντηση.

Μήπως ξέρει κανείς τι γίνετε με τη HOL? :confused:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοιτα να δεις και εγω εχω κανει αιτητση εδω και 1 βδομαδα και μου ειχαν πει οτι στη χειροτερη περιπτωση θα μεινω χωρις τηλεφωνο και νετ για 2 μερες.

Η αναμονη ειναι αρκετη τουλαχιστον 10 το πολυ ομως 20 λεπτα αν σκεφτεις οτι γινεται πανικος με τις τηλεφωνικες γραμμες...λες αντε ας περιμενω.

Σε καμια περιπτωση δε δικαιολογω την εταιρια ετσι...απλα περιμενεις λιγο παραπανω στην αναμονη αυτο ειναι ολο...και φυσικα εφοσον δεν τηρηθουν οι διοριες ε καλα θα γελασουμε...δε παιζει δλδ να ειναι ενεργοποιημενη η υπηρεσια και να υπαρχουν προβληματα θα γινει λιγος πανικος...

ΥΓ: Ο Επιμενων Νικα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, μάλλον για πανικό το βλέπω. Η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη εδώ και 2 μήνες χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Από την Παρασκεύη (21/9) και χωρίς καμία ειδοποίηση, δεν λειτουργεί τίποτα. Ούτε το τηλέφωνο ούτε το internet. Πρέπει δηλαδή να χρεώσω ή το κινητό μου για να περιμένω να τους μιλήσω ή το τηλέφωνο κάποιου φίλου.

Γι' αυτό ρωτάω μπας και έχει ακουστεί κάποιο πρόβλημα στο δίκτυο τους ή κάτι τέτοιο. Για να δω τι θα κάνω. Θα γίνει πανικός ή όχι;;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...