Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

**G**

Χαμηλές ταχύτητες στο wireless internet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Hi σε όλους. Ζητω την πολύτιμη βοήθεια σας. Έψαξα 2-3 σελίδες στο forum γι αυτό το πρόβλημα που προανέφερα στο title, και τα stickies του section αλλα δε βρήκα τίποτα. Έχω ένα router wag200g με τελευταίο firmware (1.01.04) συνδεμένο στο internet με 2 play forthnet. Συνδέομαι με ένα laptop Turbo-x το οποιο έχει wireless g εσωτερικό αντάπτορα, με WEP δεκαεξαδικό κωδικό και σε απόσταση μικρότερη από 1 μετρο χωρίς εμπόδια. Προσπαθώντας να κατεβάσω ένα αρχείο από το internet βλέπω μια ταχύτητα 50KB/s η οποια δεν δικαιολογείται (είπαμε χαλια η 2 play αλλα όχι κι etc :P). Κατεβάζοντας την ίδια στιγμή με τον wired desktop υπολογιστή μου (συνδεμένο στο router φυσικά), βλέπω μια ταχύτητα 100KB/s. Άφησα και τις 2 ταχύτητες να ηρεμήσουν, να κλειδώσουν και ήταν όντως ετσι. 90KB/s ο wired desktop, 30KB/s ο wireless laptop μέχρι το τέλος του 22MB αρχείου. Να ξεκαθαρίσω ότι οι συνδέσεις και των 2 pc ήταν idle πριν κάνω το test, δηλαδή ούτε windows update, ούτε emule ανοιχτό, ούτε κάποιο κρυφό upload. Δοκιμάζω και μεταφορά αρχείου μετά από 1 λεπτό που κατέβηκε το αρχείο από το internet, 71MB μέσα στο LAN το οποιο μετέφερε μέσα σε 1 λεπτό και 3 δευτερόλεπτα. Η μεταφορά πήγε έτσι:

Desktop --wired--> Router --wireless--> Laptop. Αυτό είναι μια μεταφορά 1.12MB/s δηλαδή 9mbps περίπου. huh?:confused: (credits gia ton translator greeklish to greek http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp)

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

b.alous drivers gia tin kata sou .episis dokimase me b mode.kai nai den exeis to teleuteo firmware .exei bgei kai to 1.01.0.5

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...