Προς το περιεχόμενο

Athina sat card sharing problem


Spyros_tz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν παιδιά το πρόβλημα έχει ως εξής. Η Αθηνά Sat έχει παντρέψει κάρτα και receiver σε ένα πακέτο! Οι λόγοι που ακούγονται είναι 2, είτε επειδή τo δυνατό τους ιδιωτικό πρόγραμμα, LTV της Lumierre έκδωσε άδεια από τα δικαστήρια να μην προβάλλεται σε receivers όπως dreambox κ.τ.λ είτε επειδή φοβάται η Athina sat μη της σπάσουν τους κωδικούς (εάν κάνω λάθος διορθώστε με).

Αυτό όμως μου στερεί το δικαίωμα να διαμοιράζομε μια κάρτα στο σπίτι μου σε πολλούς receiver!!! Grgrgr!! Η κωδικοποίοηση κάρτας είναι Griffin, και από ένα google που έκανα μου βγαλε Griffin CAS is a SimulCrypt DVB Conditional Access System from Nucleus Systems, Ltd… Το link τους όμως είναι νεκρό σήμερα!

 

Αν καταφέρω και μου δώσουν ένα CAS(CI) για Griffin cards από τη Nucleus Systems για Η/Υ, θα μπορώ να μεταφέρω τα κλειδιά της κάρτας από τον υπολογιστή μου σε ένα dreambox του ΣΠΙΤΙΟΥ μου? Αυτό είναι και εντελώς νόμιμο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται αυτό που λες, μιας και τα κλειδιά αλλάζουν συνέχεια. Δεν είναι κάτι που μπορείς να μεταφέρεις, αλλά κάτι που πρέπει το κουτί σου να το στέλνει συνέχεια είτε στο dreambox είτε στο pc σου...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δλδ το πρόβλημα που βλέπεις εσύ είναι ότι όταν η κάρτα είναι στον Η/Υ θα είναι στάσιμη και δε θα κάνει download τα νέα κλειδιά.

Αυτό λύνετε με ένα PCI DVB-s πχ skystar2.

 

!!Αυτό που με προβληματίζει εμένα είναι κατα πόσο μια κωδικοποιήηση που δεν έχει ξαναχρησιποποιηθεί, αν θα είναι "διαβάσιμη" - συμβατή με τα προγράματα - plugins που είναι με την SKYSTAR?!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Spyros αν βρεις τη λύση κάνε ένα post ακόμη.

Πάντως η σκέψη σου είναι σε σωστό δρόμο. :)

 

Η διακίνηση των κλειδιών μέσω TCPIP είναι πλέον εύκολη (βλέπε δέκτες με θύρα ethernet και προγράμματα που ακούνε σε κάποια θύρα από κάποια IP).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...