Προς το περιεχόμενο

MAXTOR 250Gb Περίεργο πρόβλημα!!!


Dr.Fuzzy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το computer εχει πανω εναν Maxtor 250Gb SATA που τρεχει και τα xp και ενα δευτερο Maxtor 250Gb IDE που τον εχω για storing καθαρα ως master στο IDE channel. Και οι δυο δισκοι ειναι 3 μηνων. Ξαφνικα και συγκεκριμενα απο την ημερα που εκανα Install τα 32-bit xp απο τα 64-bit, αρχισε να συμβαινει το εξης. Ολα τα αρχεια που ειχα μεσα στον IDE εγιναν corrupted, για παραδειγμα τα .rar κανουν fail στο extract, τα .pdf δεν ανοιγουν, και τα .exe ειναι reported ως corrupted οταν παω να τα τρεξω. Αντιγραφοντας ενα οποιοδηποτε αρχειο στον αλλο σκληρο δουλευει κανονικα!!! Επισης ο σκληρος κανει fail στο format μεσα απο τα windows. Κατεβασα το .iso με τα seatools απο την Maxtor και ετρεξα ολα τα tests και δεν βρηκε κανενα προβλημα και τον εκανα και low level format (zero fill), αλλα παλι τα ιδια. Αυτη την στιγμη αν βαλω κατι μεσα στον σκληρο ειναι corrupted και αν το κανω copy στον αλλο τρεχει κανονικα!!! Εχω δοκιμασει να βγαλω μνημες, καρτα γραφικων, αλλαξα ribbon καλωδιο, τα παντα!!! PLEASE HELP μου την εχει δωσει απιστευτα!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελείως μπακαλίστικα και χωρίς να είμαι καθόλου σίγουρος για την αιτία και το αποτέλεσμα, (εκτός του οτι έχει να κάνει με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τα 32bit τα καταχωρημένα σε 64bit data), θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις (αν έχεις χώρο) να φτιάξεις ένα δεύτερο partition sto σκληρό που έχεις το πρόβλημα και να μεταφέρεις από windows όλα τα data εκεί. Μετά διαγράφεις το πρώτο partition και κάνεις extend το δευτερο σε όλο το δίσκο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Molis to dokimasa! Eftiaksa ena partition 20Gb kai prospathisa na to kano format mesa apo ta xp opou kai vgazei molis telionei unable to format! Ta seatools eksakoloythoun na formaroun kanonika (lowlevel panta) ton skliro ke ola ta test pernane kanonika! To 32-bit me to 64-bit poy anafereis tora pia den exei sxesi mia ke o skliros exei ginei low level format etsi kai allios. Mexri ke trofodotiko allaksa alla ta idia....Alles idees re pedes PLS!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...