Προς το περιεχόμενο

thumbs.db


kainourios80

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Tον τελευταίο καιρό έχουν αρχίσει να εμφανίζονται σε διάφορα σημεία σε διάφορα directories στο pc μου αρχεία με το όνομα thumbs.db . Το περίεργο είναι ότι ακόμα και αν τα σβήσω εμφανίζονται πάλι απο μόνα τους, τουλάχιστον έτσι καταλαβαίνω. Έχω κάνει scan με avg και spyware doctor και δεν εμφανίζεται κάποιο πρόβλημα. Δεν δημιουργείται κάποια δυσλειτουργία στο pc αλλά είναι εκνευριστικό και δεν ξέρω πού μπορεί να οφείλεται. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα. Δεν ειναι τιποτα, απλα ειναι thumbnails(μικρογραφιες) database, που φτιαχνει αυτοματα το συστημα οταν βλεπεις το καταλογο με το αντιστοιχο view.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι man μην αγχώνεσαι. Όπως λέει και ο victz, αυτά τα αρχειάκια σου εμφανίζονται μόνο σε φακέλους εικόνων και βίντεο, όταν επιλέξεις να δεις τα περιεχόμενά τους σε στυλ thumbnails. Είναι ουσιαστικά πληροφορίες για τις μικρές εικονίτσες που εμφανίζει το σύστημα στην θέση κάθε φωτογραφίας ή βίντεο. Και να το σβήσεις, την επόμενη φορά που θα ξανανοίξεις τον φάκελο θα δημιουργηθεί πάλι ένα τέτοιο αρχείο, γιατί είναι απαραίτητο για το σύστημα ώστε να μπορέσει να σου προβάλει thumbnails. Επίσης αυτά τα αρχεία είναι κρυφά, οπότε μάλλον έχεις επιλέξει να φαίνονται τα κρυφά αρχεία σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Mπράβο ρε παίδες καλά τα είπατε, απενεργοποίησα την επιλογή να φαίνονται τα κρυφά αρχεία και όλα ok, ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...