Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

konskarg

Abit 9 pro πρόβλημα με IDE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδία καλησπέρα

Έχω για Motherboar μια Abit9 pro κ το προβλημά μου είναι το εξής:

Ότι κ να συνδέσω στην IDE υποδοχη ( Σκληρό δίσκο ή Cd - Rom ) αυτό έχει πολύ χαμηλή ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων. Τώρα συγκεκριμένα έχω τα dvd rw συνδεμένα. Εχω ψάξει κ βρήκα από τι διαχείριση συσκευών, ότι έχουν τύπο μετάδοσης PIO ενώ θα πρεπε να είναι DMA. Έκανα τα πάντα για να αλλάξει σε DMA. αλλά αυτό παραμένει PIO... Πλέον για να αντιγράψω ένα cd πρέπει να το βάλω στη μικρότερη ταχύτητα κ αυτο με χιλια βάσσανα το γράφει, αλλά κυρίως αν πχ πάω τα "τραβήξω΄" κάτι μέσα απο ένα cd παγούνου τα πάντα στο pc mou.... Μήπως θα μπορούσε να βοηθήσει κανείς??

Ευχαριστώ

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προτού πουμε κάτι παραπάνω πες μου σε παρακαλώ τί version bios έχεις?

Εάν έχεις την έκδοση 1.6 τότε βάλε ή την 1.5 ή την 1.7 (πιο πάνω έκδοση δεν υπάρχει λόγος να βάλεις). Είχα το ίδιο πρόβλημα σε αυτή τη μητρική όταν έβαλα την 1.6. Με το που έβαλα την 1.5 το πρόβλημα έπαψε να υπάρχει.Στην 1.7 επίσης δεν μου το παρουσίασε. Δοκίμασε λοιπον πρώτα αυτο και αν δεν λυθεί το πρόβλημα σου εδώ ειμαστε παλι :)

-->Εδώ θα βρείς τη σελίδα της ABIT με όλεσ τις εκδόσεις του BIOS για αυτή τη μητρική.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου Σ ευχαριστώ πολύ, μόλις έκανα αναβάθμιση το bios κ πλέον όλα είναι οκ, Να σαι καλα

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...