Sellers Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Ρε μ... (με όλο το σεβασμό), ακόμη και τώρα που το αποκάλυψες είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβω! edit: Όχι, σοβαρά τώρα. Πρέπει να μας δουλεύεις. Τα κοιτάω και τα ξανακοιτάω και δεν έχω ιδέα από που έβγαλες Usual Suspects. edit: ΟΚ, έπιασα επιτέλους τον τίτλο (δηλαδή η κοπέλα μου). Πάμε τώρα στο πόδι... Ακου συνειρμό να πάθεις πλάκα. Ο Φωτόπουλος κάνει τον τυφλό, αλλά δεν είναι... Και το πόδι θέλει μας πει να μεταφέρουμε το πρόβλημα στο πόδι. ΜΟΥΧΑΧΑΧΑ, νταξει ήταν πολύ δύσκολο, δεν ξέρω τι σκεφτόμουν. Πάμε για άλλα. Βάλε δύσκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Βάλε δύσκολο. εβαλα ηδη εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 εβαλα ηδη εγω. The Three Burials of Melquiades Estrada?' ξκλκξλκξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 οχι.παιξε με τα αγγλικα συνωνυμα που σου βγαινουν απο την εικονα. Ο τιτλος της ταινιας ειναι μια λεξη και ειναι πασιγνωστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Νομίζω σκόπευε στο ΜΟΥΧΑΧΑΧΑ, νταξει ήταν πολύ δύσκολο, δεν ξέρω τι σκεφτόμουν.Πάμε για άλλα. Βάλε δύσκολο. Τι να σας πω παιδιά μου... είστε και οι δύο... Δε βαριέσαι. Γι' αυτό σας πάω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 το traffic; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 οχι.αλλη μια βοηθεια: αν δεν το βρειτε και τωρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Αλιενς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 yes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 απο toy story δεν ειναι η άνωθεν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δεν βάζουμε σκηνές απο ταινίες. Βάζουμε άσχετες εικόνες οι οποίες οδηγούν συνειρμικά στον τίλο μιας ταινίας. Έτυχε η εικόνα του Κιλλικ να ειναι απο ταινία. Ψηλέ, θα βάλεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Ωπ αφαιρέθηκα, δε θα προλάβω, συνέχισε εσύ αγαπητέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demessakis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Για να προχωράει το game, ένα ευκολάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Miller's Crossing? Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demessakis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Συγγνώμη για την καθυστέρηση. Αυτό ήταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα