Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα...


kAtsU!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν,έχω το εξής πρόβλημα:Πριν από 2 βδομάδες έγινε μια διακοπή ρεύματος και όντας το pc ανοιχτό και χωρίς ups,κάηκε ο σκληρός ,με αποτέλεσμα να μην bootαρουν τα windows.Πήγα,λοιπόν,το pc σε ένα κατάστημα για επισκευή.Όντως είχε πρόβλημα ο σκληρός,και έτσι μου τον άλλαξαν(Seagate Barracuda 80Gb σε Hitachi 80GB),ενώ μου είπαν ότι όλα τα υπόλοιπα(μνήμες κτλ.)ήταν εντάξει.Χαρούμενος εγώ τον σύνδεσα και ενώ έβαλα το iTunes να ακούσω λίγη μουσική,το τραγούδι 'επαιξε λίγα δευτερόλεπτα και μετά ξαφνικά κόλλησε και το pc έκανε restart.Mετά δοκίμασα να δω ένα ένα επισόδειο από μια σειρά που είχα κατεβάσει.Προς μεγάλη μου έκπληξη,...το pc έκανε το ίδιο με πριν.Έτσι τον ξαναπήγα πίσω και μετά από μια βδομάδα(σήμερα)μου τον έφεραν.Δυστυχώς γίνεται το ίδιο ακόμα....Όποτε ανοίγω αρχεία μουσικής και βίντεο κολλάει και restart.

 

Mήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάλλον κάποιο πρόβλημα με την κάρτα ήχου.

 

Κατέβασε τους τελευταίους drivers από το site της μητρικής σου ή της κάρτας ήχου (αν δεν είναι ενσωματωμένη) και πέρασέ τους, μήπως και διορθωθεί.

 

Αυτοί που σου το κράτησαν μια εβδομάδα δεν σου είπαν τι φταίει και τι φτιάξαν;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όπως είπε και ο sapphire μάλλον αυτό είναι το πρόβλημα. Το είχα πάθει και εγώ παλιότερα. Οι λύσεις είναι τρείς και πρέπει να ακολουθηθούν με τη σειρά:

 

1.Αυτή που πρότεινε ο sapphire.

 

2.Αν δεν είναι onboard βγάλε την από το pc σου και δοκίμασε να παίξεις κάτι χωρίς να ακούς βέβαια. Αν κολάει πάλι τότε δεν είναι κάρτα ήχου.

 

3.Αν είναι onboard τότε να την κάνεις dissable από το bios και δοκίμασε να παίξεις κάτι χωρίς να ακούς πάλι.Αν κολάει τότε σίγουρα δεν είναι κάρτα ήχου.

 

4.Αν δεν είναι onboard και διαπίστωσες τελικά οτι η κάρτα φταίει πριν αγοράσεις καινούργια δοκίμασε σε διαφορετικό slot με την υπάρχουσα κάρτα.

 

5.Αν παρόλα αυτά δεν έχεις ιδέα πως γίνεται η δουλειά γράψε στο google sound cards και επέλεξε εικόνες (έτσι θα δείς πως είναι μια κάρτα ήχου). Αν θες να δεις πως την βάζεις και μετά βγάζεις install sound cards στο google.

 

6.Αν παρόλα αυτά δεν τα καταφέρεις εμπιστεύσου κάποιον φίλο-φίλη να σου κάνει την αλλαγή. Από την εμπειρία μου τα καταστήματα κοροιδεύουν. Η πολιτική που ακολουθολουν είναι φτηνοί υπολογιστές + ακριβά services!

 

Αυτά τα λίγα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...