Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

liopyr

γιατί τρώει φρίκες???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εδώ και κάμποσο καιρό(δεν έχω καλή αίσθηση του χρόνου):P , η cpu δουλεύει με το o/c της υπογραφής, χωρίς να έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα...

σήμερα, και ενώ είχε δουλέψει το pc κάνα 2ωρο, (χωρίς πίεση), κάνω ένα reboot, και δεν ξανα-boot ... :confused:

 

άναβε το pc, και όταν ερχόταν η ώρα να δώσει σήμα στην οθόνη, τίποτα, ενώ ακουγόταν το fan της vga να δουλεύει τέρμα γκάζι...

αφού περνούν 5 sec, κλείνει και ξαναανοίγει μόνο του, με τα ίδια αποτελέσματα, και μετά το τρίτο αποτυχημένο boot, κάνει αυτόματα reset τo bios και boot-άρει κανονικά...

 

μπαίνω και εγώ bios, (δεν βάζω μυαλό), τον ξαναανεβάζω στα 3Ghz, boot-άρει κανονικά, και μετά από καμμιά ώρα, κάνω restart, και μαντέψτε... :(

φτου και από την αρχή, reset bios, -->3Ghz, έβαλα και το orthos να του πίνει το αίμα για κάνα 5ωρο, και δεν έβγαλε σφάλμα...

 

το ίδιο σκηνικό μου το είχε ξανακάνει παλιότερα, όταν το δοκίμαζα σιγά σιγά και του ανέβαζα το fsb, αλλά σε ένα σημείο δεν αντέξαν οι μνήμες...

τον τελευταίο καιρό που το δουλεύω έτσι, έχω αλλάξει τον διεραίτη τους, και δουλεύουν normal στα 667, οπότε αυτό δεν είναι..:?

 

η τάση στην cpu είναι 1,36 (πολύ χαμηλή για να διμιουργεί πρόβλημα)

την vga την έχω ρίξει σε default χρονισμούς, οπότε ούτε από εκεί είναι το πρόβλημα...

καμμιά ιδέα??? :confused::confused::confused:

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

thanx, αλλά μάλλον βαρέθηκες να διαβάσεις όλο το κατεβατό μου... :P

το pc δουλεύει έτσι πάνω από ένα μήνα χωρίς πρόβλημα, και όπως γράφω κάτω δεν φταίνε οι μνήμες γι'αυτό, όπως στην δική σου περίπτωση..

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...