Kleomenis85 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Καλησπέρα, έχω το παραπάνω φορητό και προσπαθώ να γράψω το εργοστασιακό dvd με το λειτουργικό. Μου ζητάει ή 11 cd ή 2 dvd. Βάζω dvd.. ετοιμάζει τα δεδομένα και όταν πάει να το γράψει λέει "αστοχία" και να βάλω ένα κενό cd/dvd. Το dvd είναι κενό. Δοκίμασα και το παράκάτω. Έβαλα d/layer dvd ... και άρχισε να το γράφει !! Όταν έμενα 9 λεπτά ακόμα για να τελειώσει ... πάλι "αστοχία" κτλ.... Helppp THanks
Executor Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν ήξερες δεν ρώταγες ??? ACER πήγες και πήρες ?
Kleomenis85 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Εμένα μου αρέσουν τα acer... Τώρα γιατί όμως το κάνει αυτό? Έγγραψα και cd με drag and drop μέθοδο και όλα ΟΚ. ...
steve2810 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Αν και δεν είμαι σίγουρος, μπορεί να έχει πρόβλημα το recovery partition και να μην ειναι hardware πρόβλημα. Σου συνιστώ να πάρεις τηλέφωνο την Acer και να της εξηγήσεις το πρόβλημά σου.
Kleomenis85 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Του έβαλα cd και το έγραψε κανονικά... και μοθ ζήτησε να βάλω το 2ο. Στα dvd κολλάει... είτε + είτε -
Venisk Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 γιατί θέλεις να το κάνεις αυτό?..συγνώμη για να το καταλάβω dvd to dvd προσπαθεις κ αυτο ειναι double layer?καντα ενα image και γραψε τα με το alcohol σε αδειο dvd ή double layer τέλος πάντων..ειναι κλειδωμένα αυτα τα dvd απο τις εταιρείες..και τι να ρωτουσαμε ακριβως Executor?
Venisk Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 ευχαριστούμε όλοι οι μη αντίπαλοι της εταιρείας εκ μέρους του παιδιού που έκανε το λάθος και ζήτησε βοήθεια..και από εδώ και πέρα εφόσον 2-3 θα προσπαθήσουν να σε βοηθήσουν οι υπόλοιποι ας ποσταρουν να πάρουν μηνύματα εναντίον της acer...πολυ καλά έκανες και πείρες acer..κανε αυτό που σου είπα κ ίσως βρεις άκρη..
TechnoState Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 sou thiksame tin etairia Venisk? ..o kathenas exei tin gnwmi tou k tin apopsi tou (etsi k egw mesa apo tin empeiria mou me tin akatonomasti/okswapodw etairia)k apo tin stigmi pou den prosvalei kanenan einai eleutheros na tin pei... oso gia ton filo mas, pragmatika lypamai, isws vrei lysi an xrisimopoiisei allo software alla k pali xlwmo to vlepw
Kleomenis85 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Venisk Το λειτουργικό με τους διάφορους drivers θέλω... Η λύση είναι να γράψω 11 cd ή 2 dvd. Όλα αυτά βρίσκονται γραμμένα στο δίσκο, και πρέπει να φτιάξω αυτά τα media (11 cd ή 2 dvd)
Venisk Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 όχι technostate δεν μου θίξατε τίποτα..μπορείτε να πείτε ότι θέλετε, είναι ελεύθερη η άποψη του καθενός..απλά δεν βοηθάμε έτσι κανένα...πια είναι η ουσία της γνώμης αυτής όταν ο άλλος που άνοιξε το θέμα ζήτησε βοήθεια..δεν είδα πουθενά να ρωτάει την γνώμη σας για την εταιρεία..
TechnoState Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 ousia????mathainoun oi neoi k thymountai oi palaioteroi!
Venisk Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Kleomenis85 τι ακριβώς σου λέει το μν που σου βγάζει όταν αποτυγχάνει το dvd στην εγγραφή?
Venisk Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 ρε φίλε η εγγραφή δεν ξεκινάει καν...στο 0% είναι..μήπως δεν είναι καλά τα dvd που βάζεις?αυτό το μν φαίνεται σαν να λέει "το dvd που βάλατε δεν είναι άδειο"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.