Προς το περιεχόμενο

acer 5920

Kleomenis85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω το παραπάνω φορητό και προσπαθώ να γράψω το εργοστασιακό dvd με το λειτουργικό. Μου ζητάει ή 11 cd ή 2 dvd. Βάζω dvd.. ετοιμάζει τα δεδομένα και όταν πάει να το γράψει λέει "αστοχία" και να βάλω ένα κενό cd/dvd. Το dvd είναι κενό.

Δοκίμασα και το παράκάτω. Έβαλα d/layer dvd ... και άρχισε να το γράφει !! Όταν έμενα 9 λεπτά ακόμα για να τελειώσει ... πάλι "αστοχία" κτλ....

Helppp

THanks

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν και δεν είμαι σίγουρος, μπορεί να έχει πρόβλημα το recovery partition και να μην ειναι hardware πρόβλημα. Σου συνιστώ να πάρεις τηλέφωνο την Acer και να της εξηγήσεις το πρόβλημά σου.

Δημοσ.

γιατί θέλεις να το κάνεις αυτό?..συγνώμη για να το καταλάβω dvd to dvd προσπαθεις κ αυτο ειναι double layer?καντα ενα image και γραψε τα με το alcohol σε αδειο dvd ή double layer τέλος πάντων..ειναι κλειδωμένα αυτα τα dvd απο τις εταιρείες..και τι να ρωτουσαμε ακριβως Executor?

Δημοσ.

ευχαριστούμε όλοι οι μη αντίπαλοι της εταιρείας εκ μέρους του παιδιού που έκανε το λάθος και ζήτησε βοήθεια..και από εδώ και πέρα εφόσον 2-3 θα προσπαθήσουν να σε βοηθήσουν οι υπόλοιποι ας ποσταρουν να πάρουν μηνύματα εναντίον της acer...πολυ καλά έκανες και πείρες acer..κανε αυτό που σου είπα κ ίσως βρεις άκρη..

Δημοσ.

sou thiksame tin etairia Venisk? ..o kathenas exei tin gnwmi tou k tin apopsi tou (etsi k egw mesa apo tin empeiria mou me tin akatonomasti/okswapodw etairia)k apo tin stigmi pou den prosvalei kanenan einai eleutheros na tin pei...

oso gia ton filo mas, pragmatika lypamai, isws vrei lysi an xrisimopoiisei allo software alla k pali xlwmo to vlepw

Δημοσ.

Venisk

Το λειτουργικό με τους διάφορους drivers θέλω... Η λύση είναι να γράψω 11 cd ή 2 dvd. Όλα αυτά βρίσκονται γραμμένα στο δίσκο, και πρέπει να φτιάξω αυτά τα media (11 cd ή 2 dvd)

:confused:

Δημοσ.

όχι technostate δεν μου θίξατε τίποτα..μπορείτε να πείτε ότι θέλετε, είναι ελεύθερη η άποψη του καθενός..απλά δεν βοηθάμε έτσι κανένα...πια είναι η ουσία της γνώμης αυτής όταν ο άλλος που άνοιξε το θέμα ζήτησε βοήθεια..δεν είδα πουθενά να ρωτάει την γνώμη σας για την εταιρεία..

Δημοσ.

ρε φίλε η εγγραφή δεν ξεκινάει καν...στο 0% είναι..μήπως δεν είναι καλά τα dvd που βάζεις?αυτό το μν φαίνεται σαν να λέει "το dvd που βάλατε δεν είναι άδειο"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...