Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

jimmis74

Πρόβλημα με Panda Internet Security 2008 kai SpeedTouch 530

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλοι μου θα ήθελα υπεύθυνα την βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το Panda Internet Security 2008, από την στιγμή που το εγκατέστησα στον Η/Υ μου, (Windows XP, SP2), δεν εμφανίζει σωστά την αρχική σελίδα του Modem-Router μου, SpeedTouch 530. Κάθε φορά που πληκτρολογώ την διεύθυνση του στον ΙΕ (10.0.0.138), άλλες φορές δε μου εμφανίζει σωστά το μενού, λείπουν στοιχεία του που δε μπορώ να επιλέξω και να το διαχειριστώ έιτε δεν ανοίγει καθόλου. Διευκρινίζω πως με το Panda Antivirus 2007 δεν είχα κανένα πρόβλημα. Επίσης το λογισμικό μου είναι Original, καθώς και ότι έχω απεγκαταστήσει τα AVG Antivirus free και AVG Antispyware που έτσι κι αλλιώς δεν προχωρούσε η εγκατάσταση του αν δεν τα απεγκαταστούσα πρώτα. Σας παρακαλώ πολύ όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό να με βοηθήσει, ευχαριστώ. :???:

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα,πριν σου τα εμφανιζε κανονικα ? μηπως εχεις Internet Explorer 7 ?

δοκιμασες με Mozilla Firefox ?

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι φίλε μου πριν μου τα εμφάνιζε κανονικά πάλι με ΙΕ7 χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, υπενθημίζω πως είναι η μόνη σελίδα που δε μου ανοίγει σωστά, όλες τις άλλες τις ανοίγει χωρίς πρόβλημα. Όσο για τον FireFox δεν τον έχω δοκιμάσει, πιο συγκεκριμένα δεν έχω άλλον Explorer εγκατεστημένο στον Η/Υ μου.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημερα,κανε αυτα για δοκιμη,The following solution is available for users running firmware versions 5.3, 5.4 and 6.1. A permanent fix for the issue will be included in a future release

From the main Microsoft Windows menu select:START > Run..type: cmd [enter]

a black window opens in this window type:

telnet 192.168.1.254 [enter]

enter your username and password set for the router

type the following commands at the routers system prompt:

system config digestauth=disabled [enter]

: saveall [enter]

: exit [enter]

The settings will remain active until the router is rebooted.

 

Πηγαινε εδω http://www.thomson-broadband.co.uk/codepages/content.asp?c=96

η εδω http://www.speedtouch.co.uk/codepages/content.asp?c=22

Ελπιζω να βρεις το προβλημα....

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...