altimeter Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 καλησπερα σε ολους ειμαι νεος στο forum αλλα ευχαριστω για τη βοηθεια σας απο την αρχη. μια ερωτηση μονο εχω ενα Thomson speedtouch 585i v6 isdn για να παιξει σε psdn χρειαζετε να αλλαξω κατι και αν ναι τι πως και απο που. Ευχαριστω.
louben Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Καλως ηλθες στο φορουμ.Εχω το ιδιο.Πολυ απλα δε γινεται.
altimeter Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 φιλε louben ευχαριστω αλλα παλαιοτερα ειχα ενα αλλο modem δεν θυμαμαι την μαρκα και εκανα αλλαγη στο firmware που ειχε απο psdn σε isdn και δουλεψε μετα σε isdn αψογα. Ελεγα λοιπον αν μπορω να κανω το ιδιο και σε αυτο. Και επειδη εχω δυο τρια δεν με πειραζει μια δοκιμη. απλα που θα βρω firmware για thomson 585 v6 psdn? ευχαριστω
louben Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 επειδη το ειχα ψαξει πριν αγορασω το μοντεμ αυτο και ειχα isdn την οποια και επιτηδες εκανα pstn νομιζω οτι δεν γινεται.Σε μερικα (px usrobotics) γινεται απο οτι ξερω.Τωρα αν υπαρχει καποις εμεπιροτερος ας πει.
altimeter Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 ωραια μεχρι εδω φιλε αλλα τωρα μπορει καποιος να μου πει που θα βρω firmware για το 585 pstn?
Sorath Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Κι εγώ ήμουν στην ίδια ακριβώς κατάσταση με το ίδιο router. Τελικά... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΕΜΕ!!!!
christinakion Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 να ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικό με αυτό το modem? μπορώ να το χρησιμοποιήσω με την forthnet2play? είναι adsl2 ή θα έχω πρόβλημα?
Droidlock Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Ειναι adsl2+ ναι , τωρα για αν θα εχεις προβλημα με forthnet2play δεν ξερω . Εγω με vivodi adsl και τωρα Otenet δεν ειχα καποιο προβλημα
Sorath Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Όχι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Θα το κάνω κι εγώ μόλις ενεργοποιηθεί το 2play στο σπίτι μου.
christinakion Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 ευχαριστώ παιδιά γιατί το router που μου έστειλαν από την forthnet είναι λίγο άθλιο, άσε που χρειάζομαι να είναι ασύρματο για το laptop μου.
poulinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 an ennoeis athlio to siemens den einai athlio.firmware gia speedtouch sto site tis speedtouch alla den tha petixei.
altimeter Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 αν και η περιεργια σκοτωσε τη γατα θα το προσπαθησω και θα σας πω το αποτελεσμα που το υποψιαζομαι ποιο θα ειναι. ευχαριστω για τις απαντησεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.