Προς το περιεχόμενο

Καθυστερηση τουλαχιστον 4 μηνων απο Forthnet


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μενω Ανοιξη (Κοντα στον Αγιο Στεφανο) και μου ειχαν πει οτι θα εχει ιδιοκτητο δικτυο η forthnet αρχες αυγουστου. Τωρα μου λενε απο Ιανουαριο... Εκτος οτι εχουν το χειροτερο κεντρο εξυπηρετησης (20-30 λεπτα αναμονη) κανουν λες και δεν συμβαινει τιποτα και οτι εγω ειμαι αναγκασμενος να περιμενω. Καθε φορα που πλησιαζει η ημερομηνια που υποτιθεται οτι θα εχει εγκατασταθει το δικτυο η ημερομηνια μεταφερεται... Σημειωστε οτι αν δεν με ειχαν παρει εκεινοι τηλεφωνο για να μου πουν οτι θα υπαρχει ιδιοκτητο δικτυο απο forthnet δεν θα εβαζα το 2play (1mbps). Θα εβαζα πΟΤΕ διοτι ηθελα 8 mbps.. Με διαβεβαιωσαν οτι δεν προκειται να παει αργοτερα (απο αυγουστο) και ετσι εγινα θυμα τους.. Τι λεει ο wizard τους τωρα????

aisxospg3.jpg

Αισχος..

Γραφω αυτα ως προειδοποιηση για καποια παρομοια κατασταση.

Αν θελετε 24mbps συνιστω να ΜΗΝ βαλετε forthnet πριν δειτε οτι το ιδιοκτητο δικτυο της ειναι ετοιμο, οτι και αν σας λενε.. Τελειως ανικανοι να ανταπεξελθουν στις ημερομηνιες που θετουν..

Κατα τα αλλα το 1mbps ανταποκρινεται πληρως αλλα εχω αγανακτησει και πληρως..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γραψε στην Γενικη Γραμματεια Καταλανωτη. Εχουν κ σαιτ. Εμενα δεν μου εβαζε με τιποτα DSL ο πΟΤΕ κ τσακ σε 2-3 μερες να το, ετοιμο.

 

Εντιτ. Τονισε την παραπληροφορηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...