Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

SpiderGr

το συστημα χάνει τους SATA!!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρά σε όλους σας!!!!

Είχα στείλει στο πλαισιο συστημα μου για να ένα πρόβλημα υπερθέρμανσης και χρειαστικε να μείνει εκεί 2 βδομάδες γιατι δεν είχαν κουτί να μου αλλάξουν. Όταν έδωσε ο Θεός και το πήρα πίσω έβγαζε μπλε οθόνες κλπ....

Εβαλα εναν άλλο δισκο απο άλλο συστημα που είχα και ξαναέβαλα windows και όλα ρολοϊ όσπου έπρεπε να κάνω access στα αρχεία τον παλιών

δίσκων.

Στα καλα καθούμενα παγώνει το σύστημα και όταν ξεκολάει ο δισκος που έιχα κανει access εχει χαθει και απο το My computer και απο το Bios. Θα πρεπει να σβήσω τελείως το σύστημα για να τον ξαναδει. Αυτο γίνεται και στους 2 που είχα μεσα στο pc όταν τους το άφησα. Είναι Samsung 500gb SATA 2 και είναι γεματοι. Εχω πραγματα απο βλακειούλες (σειρες ταινεις mp3 κλπ...) μέχρι αρχεια της δουλείας μου και την διατριβή του Master μου.... SOS γιατι στο πλαισιο μου κάνουν κατι νερα οτι δεν με καλύπτουν για οτι αρχεια χανω και είμαι έτοιμος να παω με το ψαροντουφεκο μου εκει και να τους περασω σαν τσιπουρες....

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Oχι... το βρήκα μετα απο πολύ ψαξιμο...

εχει καποια ασυμβατοτητα το mb της asus με καποιους δισκους.... τρεχα γύρευε...

περιμενουμε bios update που θα το διορθώνει

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...