Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με siemens ρουτερ


plato

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειμαι στο ιδιοκτητο της forthnet και μεχρι χθες ολα ηταν κανονικα.Ξαφνικα και χωρις να εχω πειραξει τιποτα προσπαθω σημερα να κατεβασω ενα torrent και μου λεει στο site οτι ειμαι unconnectable. Δεν πειραξα τιποτα στο firewall και τιποτα στο router.Δεν μπορω να καταλαβω.Το εβγαλα και το ξαναπερασα απο την αρχη αλλα τιποτα.Ανοιγουν οι σελιδες κανονικα.Μαλιστα σε ενα site ενω κατεβαζω κανονικα μεσω torrent ο bitornado που χρησιμοποιω δεν πρασινιζει ποτε (ενδειξη κανονικης συνδεσης) αλλα παραμενει κιτρινος (ενδειξη οτι ειμαι unconnectable).Παιζει να χαλασε το ρουτερ? Τοτε ομως θα λειτουργουσε εστω και στο βαθμο που λειτουργει τωρα?Το μονο περιεργο ειναι οτι ο kaspersky μου πεταξε 5-6 μηνυματα για Intrusion αναφεροντας και το Attacker's IP address.Εχει σχεση αυτο?Μηπως χρειαζεται να παρω κανα ρουτερ της προκοπης?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το Siemens CL-110 εχει δικο του firewall, και καλο μαλιστα, οποτε απενεργοποιεις του Kaspersky.

 

Για να ανοιξεις πορτα στο firewall του router, πηγαινε στο web interface, Advanced->Virtual Server->Port Forwarding. Εκει επιλεγεις Add, βαζεις ονομα, την IP του υπολογιστη σου (βαλτον απο DHCP σε περιπτωση που εισαι) και την πορτα που χρησιμοποιεις στο Bitornado σε Protocoll TCP/UDP. Στο start και στο end, external packet και forward to internal host το ιδιο.

 

Σου συνιστω επισης να καταργησεις το Bitornado (client gtp) και να βαλεις utorrent.

 

Edit: Το Siemens ειναι πολυ καλο routeraki, ισαξιο με το ακριβο LInksys WAG200 (αν δε σεν ενδιαφερει το Wi-Fi). Και η πειρα ειναι παντα αντιστροφως αναλογη των πραγματων που σπας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...