pintourikio Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου Καλησπέρα ομάδα, Επειδή παρατήρησα αλλαγή στην γεύση και στην μυρωδιά του νερού, σκέφτομαι να βάλω ένα φίλτρο άνω πάγκου. Περιοχή Αθήνα. Μπορείτε να μου προτείνετε 1-2; Μπαίνει φίλτρο σε αυτή την βρύση;
Geoka1982 Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 4 ώρες πριν, pintourikio είπε Καλησπέρα ομάδα, Επειδή παρατήρησα αλλαγή στην γεύση και στην μυρωδιά του νερού, σκέφτομαι να βάλω ένα φίλτρο άνω πάγκου. Περιοχή Αθήνα. Μπορείτε να μου προτείνετε 1-2; Μπαίνει φίλτρο σε αυτή την βρύση; Καλησπέρα, μόνο κάτω πάγκου ή αλλαγή βρύσης
Vstromrider Δημοσ. Κυριακή στις 01:36 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:36 πμ Να ρωτησω... Με αντιστροφη οσμωση θα ειμαι οκ να δωσω παροχη σε ψυγειο με βρυσαι για κρυο νερο, στην περιοχη της Κορινθιας? Η σκληροτητα του νερου ειναι στο 36 γερμανικους βαθμους.
mariosnik_ Δημοσ. Κυριακή στις 04:34 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:34 πμ 2 ώρες πριν, Vstromrider είπε Να ρωτησω... Με αντιστροφη οσμωση θα ειμαι οκ να δωσω παροχη σε ψυγειο με βρυσαι για κρυο νερο, στην περιοχη της Κορινθιας? Η σκληροτητα του νερου ειναι στο 36 γερμανικους βαθμους. Πες πιο αναλυτικά αυτό για το ψυγείο γιατί δεν το κατάλαβα. Έχεις κάποιο ψυγείο η καταψύκτη με δεξαμενή κρύου νερου και θες να στέλνεις φιλτραρισμενο νερό μέσα στην συσκευή για να το πίνετε φιλτραρισμενο;
Vstromrider Δημοσ. Κυριακή στις 08:23 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:23 πμ 3 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Πες πιο αναλυτικά αυτό για το ψυγείο γιατί δεν το κατάλαβα. Έχεις κάποιο ψυγείο η καταψύκτη με δεξαμενή κρύου νερου και θες να στέλνεις φιλτραρισμενο νερό μέσα στην συσκευή για να το πίνετε φιλτραρισμενο; Ψυγειο ντουλαπα. Που εχει βρυσακι για κρυο νερο και παγακια. Συνδεεται με την παροχη νερου. Δεν εχει μεσα δοχειο. https://www.plaisio.gr/i-kouzina-mou/psiksi-sintirisi/ntoulapes-multi-door/lg-gslv70pzte-ntoulapa-asimi_3970485?gad_source=1&gad_campaignid=22168418318&gbraid=0AAAAAD3W6On5eCfbRIiPfGj0j4YeMzucS&gclid=Cj0KCQjw0erBBhDTARIsAKO8iqSiG6mh4MkTrxmEFESwP5xmh8nWGYRLDTnFFE053v6HCq9cbGiJCuoaAp10EALw_wcB
majunior Δημοσ. Κυριακή στις 03:04 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:04 μμ 13 ώρες πριν, Vstromrider είπε Να ρωτησω... Με αντιστροφη οσμωση θα ειμαι οκ να δωσω παροχη σε ψυγειο με βρυσαι για κρυο νερο, στην περιοχη της Κορινθιας? Η σκληροτητα του νερου ειναι στο 36 γερμανικους βαθμους. 36 dH; Είσαι σίγουρος; Είσαι πολύ πολύ σίγουρος;
Vstromrider Δημοσ. Κυριακή στις 03:15 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:15 μμ 7 λεπτά πριν, majunior είπε 36 dH; Είσαι σίγουρος; Είσαι πολύ πολύ σίγουρος; Λαθος μου. 34,7 ειναι.
Geoka1982 Δημοσ. Κυριακή στις 04:29 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:29 μμ 14 ώρες πριν, Vstromrider είπε Να ρωτησω... Με αντιστροφη οσμωση θα ειμαι οκ να δωσω παροχη σε ψυγειο με βρυσαι για κρυο νερο, στην περιοχη της Κορινθιας? Η σκληροτητα του νερου ειναι στο 36 γερμανικους βαθμους. Καλησπέρα, βλέποντας και την αγωγιμότητα που έχεις πιστεύω η ώσμωση είναι μονόδρομος και θα πάρεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα
Vstromrider Δημοσ. Κυριακή στις 05:21 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:21 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Geoka1982 είπε Καλησπέρα, βλέποντας και την αγωγιμότητα που έχεις πιστεύω η ώσμωση είναι μονόδρομος και θα πάρεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα Λες να αξιζει να μπει αποσκλήρυντής συνολικα? Λες με 34.7 να τραβανε μεγαλο ζορι τα πλυντηρια , οι μπαταριες, λεκανες, και μπανιερες? Προκειται για καινουργιο εξοχικο που απο την μια το πονάω αλλά απο την αλλη η χρηση του θα ειναι μικρή. Καποια δοκιμασμενη προταση για αντιστροφη οσμωση ? Θελω να δω στο ψυγειο, και ενα εξτρα βρυσακι που εχει για αυτο τον σκοπο ο νεροχυτης μου. Επεξ/σία Κυριακή στις 05:30 μμ από Vstromrider
efib Δημοσ. Κυριακή στις 08:49 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:49 μμ @Vstromrider, από γεωτρήσεις είναι το νερό; Λογικά ναι για να είναι τόσο σκληρό. Η αντίστροφη όσμωση το καθαρίζει τελείως; Για το πλυντήριο μπορείς να βάλεις αποσκληρυντικο σε κάθε πλύση ή ανά 2-3 πλύσεις. Νερό μόνο του Λουτρακίου θα έπινα από την βρύση, άντε και από Στυμφαλία. Αν είναι από γεώτρηση δεν θα το επιχειρούσα. 1 1
Vstromrider Δημοσ. Κυριακή στις 11:11 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:11 μμ 2 ώρες πριν, efib είπε @Vstromrider, από γεωτρήσεις είναι το νερό; Λογικά ναι για να είναι τόσο σκληρό. Η αντίστροφη όσμωση το καθαρίζει τελείως; Για το πλυντήριο μπορείς να βάλεις αποσκληρυντικο σε κάθε πλύση ή ανά 2-3 πλύσεις. Νερό μόνο του Λουτρακίου θα έπινα από την βρύση, άντε και από Στυμφαλία. Αν είναι από γεώτρηση δεν θα το επιχειρούσα. λογικα ναι. Ειναι εξω απο την Κορινθο το νερο της υδρευσης. Η αντιστροφη οσμωση , θελει ανταλλακτικα αλλαγη ακομα και οταν καθονται ? ή πανε μονο με τα λιτρα?
majunior Δημοσ. Δευτέρα στις 02:11 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:11 πμ Είναι ακραία η σκληρότητα, οπότε χρειάζεσαι κάποια λύση για αφαλάτωση. Αν πας σε αφαλατωτή δες και πόσο ρεύμα θα σου καίει.
Vstromrider Δημοσ. Δευτέρα στις 08:45 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:45 πμ 6 ώρες πριν, majunior είπε Είναι ακραία η σκληρότητα, οπότε χρειάζεσαι κάποια λύση για αφαλάτωση. Αν πας σε αφαλατωτή δες και πόσο ρεύμα θα σου καίει. Ο αφαλατωτης πρεπει να καιει παντα? ή μπορεις να το αναβεις οταν πηγαινεις μονο ?
majunior Δημοσ. Δευτέρα στις 12:42 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:42 μμ 3 ώρες πριν, Vstromrider είπε Ο αφαλατωτης πρεπει να καιει παντα? ή μπορεις να το αναβεις οταν πηγαινεις μονο ? Τον είχα σε σπίτι και έτρεχε 24/7, οπότε δεν ξέρω. 1
Geoka1982 Δημοσ. Δευτέρα στις 06:28 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:28 μμ 19 ώρες πριν, Vstromrider είπε λογικα ναι. Ειναι εξω απο την Κορινθο το νερο της υδρευσης. Η αντιστροφη οσμωση , θελει ανταλλακτικα αλλαγη ακομα και οταν καθονται ? ή πανε μονο με τα λιτρα? Δεν πρέπει να κάθεται χωρίς να δουλεύει για μεγάλο διάστημα. Οπότε να δουλεύει και να αλλάζεις τα φίλτρα στην ώρα τους 9 ώρες πριν, Vstromrider είπε Ο αφαλατωτης πρεπει να καιει παντα? ή μπορεις να το αναβεις οταν πηγαινεις μονο ? Το ρεύμα που καίει είναι αμελητέο οπότε να είναι συνέχεια σε λειτουργία για να δουλεύει και σωστά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα