Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • 0
xalia

επιστροφή σε σελίδα με timer

Ερώτηση

έχω μία φόρμα σε σελίδα html. στέλνει τα data σε μία php και αν ο χρήστης δεν έχει συμπληρώσει όλα τα παιδία, βγάζει ένα μύνημα. ο έλεγχος γίνεται με php. πως μπορώ μετά απο 10-15 δευτερόλεπτα να γυρνάω πίσω στη φόρμα???

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

alex2005 το έχω κάνει κατα καιρούς αυτό αλλά είπα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό.

random αν σου πω ότι δε ξέρω πως να το κάνω αυτό που λες??? έχω τη φόρμα, τη κάνω submit σε μία php σελίδα. μπορώ να κάνω submit στην ίδια σελίδα?

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορεις, την αρχικη σελιδα με τη φορμα να την κάνεις κι αυτην php,

να εχει ενα χώρο που θα εμφανίζει το μηνυμα λαθους,

 

την πρωτη φορά που θα μπεί, θα ειναι κενό.

αν γινει λαθος, θα τον ξαναστειλεις στη φόρμα, αλλα με συμπληρωμένο το πεδιο του μηνυματος.

θα ειναι πιό γρήγορο, και δεν θα χρειαζεσαι "ειδικη σελιδα μηνυματος", ούτε το timeout.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό είναι σίγουρα καλύτερη λύση!

Ακόμα καλύτερη πιστεύω πως θα είναι να κάνεις έλεγχο στην φόρμα με javascript.Και αν δεν είναι συπμληρωμένη να μην την στέλνει καν.Και να πετάει ένα παράθυρο που να λέει ότι δεν έχει συμπληρώσει τα στοιχεία.

Εγώ τουλάχιστον κανα δύο φορές που έχω φτιάξει φόρμες το έχω κάνει πάντα έτσι.;)

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν η σελίδα php εντοπίζει ένα λάθος και λες ότι εμφανίζει ένα μήνυμα αυτό γίνεται σε ξεχωριστή σελίδα?Οπότε θέλεις από αυτήν την σελίδα που απλά λέει ότι "βάλατε λάθος στοιχεία" να επιστρέφεις στην φόρμα?

Αν κατάλαβα καλά και αυτό είναι που θες τότε βάλε αυτό το script στην σελίδα με το λάθος:

 

>
<script type="text/javascript">
window.setTimeout("window.location='thnselidasou.php'",15000);
//15000 είναι ms οπότε 15 sec
</script>

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...