grigoriou Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μήπως ξέρετε κάποιο μαγαζί στην ελλάδα (εκτός αυτού της ομόνοιας) που να μπορώ να βρω καλό γιαπωνέζικο σπαθί; Έχω ψάξει και στο ιντερνετ αλλά από εξωτερικό δεν στέλνουν Ελλάδα. Ευχαριστώ. Eπειδη τα σπαθια ειναι επικινδυνα και μπορει να βγαλεις κανα ματι, καλυτερα σου συστηνω να παρεις μια ψυκτρα katana.
splatter Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Ψάξτε εδώ http://www.swordnarmory.com/ έχει καλά και φτινά και στέλνουν στην Ελλάδα. Εγώ πίρα και είμαι ευχαριστημένος.
Kalmin Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 παιδια μια ερωτηση θελω να αγορασω ενα διακοσμιτικο κατανα bleach απο το ebay ξερει κανεις αν θα εχω θεμα με το τελωνειο η με καποιον νομο??? επειδη ειναι σπαθι δηλαδη οπλο σχολή Kendo/Iaido υπαρχουν τετοιες σχολες στην ελλαδα? και ομως ναι υπαρχουν πηγαινω εδω και 3 χρονια kendo : η στολη ειναι πολλη ακριβη αν και 8α σου σηνηστουσα να αρχισεισ με katori
Kalmin Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Ναι ξέρω ενα μαγαζί. Πήρα ένα σπαθί πριν ένα μήνα. Είναι αυθεντικο. Δεν έχει πιστοποιητικό αλλά από την κατασκευή του φαίνεται ότι ειναι χειροποίητο. Η τιμή του είναι στα 160 ευρώ.Το μαγαζί ειναι όπως βγαίνεις από το σταθμό του ηλεκτρικού απέναντι σε μία γωνία σαν περίπτερο. πουλάει μόνο σπαθιά κάθε είδους.δες καποια βίντεο στο you tube για να καταλάβεις πως είναι τα αυθεντικά και μετά πήγαινε να το πάρεις. έψαχνα χρόνια να βρω ενα τέτοιο σπαθί και μόλις το είδα τρελάθηκα. ο ιδιοκτήτης μου είπε ότι τα σπαθιά αυτα του τα φτιάχνει ένας κινέζος μετανάστης που ήρθε στην Ελλάδα και συνεχίζει την τέχνη του.τον πιστεύω.καλή αγορά! Μπραβο μολις σε εξαπατησαν αυτο το γωνιακο που λες πουλαει μονο ρεπλικες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μπραβο μολις σε εξαπατησαν αυτο το γωνιακο που λες πουλαει μονο ρεπλικες "μόλις" 3 χρόνια πριν...
wildtwister Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ http://www.ibiscusmarket.com/cart/home.php?cat=1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 τι εννοεί "επαγγελματική" katana? την αγοράζουν samurai για να πάνε στη δουλειά ή τη φτιάχνουν οι pro Masamune & Muramasa?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Έχεις δει το Kill Bill; δεν ανέφερα τον Hattori Hanzo γιατί το πραγματικό πρόσωπο δεν ήταν blacksmith αλλά samurai & ninja
kostas_dr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Ναι, δίκιο έχεις, αλλά ΤΙ σπαθί έκανε Τ' αξίζει τα λεφτά του, και το ταξίδι στην Οκινάουα.
Nikos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Τα σπαθιά αντίκες ξεχνα τα. Ακόμα κι αν έχεις τα λεφτά για να πάρεις ένα, χρειάζεται έγκριση από το Ιαπωνικό κράτος για την εξαγωγή τους. Αν ανοίκουν σε "εθνικούς θησαυρούς" μπορείς να το αγοράσεις αλλά όχι να το βγάλεις από την χώρα. Τα υπόλοιπα χειροποίητα γνήσια σπαθιά πωλούνται από ειδικά καταστήματα και πρέπει να ακολουθήσεις μια μεγάλη διαδικασία για να αγοράσεις ένα. Μην ξεχνάς ότι χρειάζονται από 6 μήνες ως και δύο χρόνια για να φτιαχτεί από το μηδέν ένα. Ταυτόχρονα στα αυθεντικά σπαθιά, αγοράζεις μόνο την λάμα. Στο σημείο που θα μπεί η λαβή μπορείς να δεις την υπογραφή του κατασκευαστή. Εξτρά χρήματα χρειάζονται για τα υπολοιπα εξαρτήματα. ιδιαίτερα η ασπίδα της λαβής Tsuba μπορεί να κάνει όσα χρήματα κάνει και η λάμα. Και βέβαια θα χρειαστεί κάποιος να ξέρει να δένει όλα αυτά τα εξαρτήματα σε ένα όπλο, πράγμα δύσκολο. Οπότε βρες μια απομίμηση και πάρε την, αν θες να την κρεμάσεις για διακοσμητική, απλά να ξέρεις ότι δεν έχει καμί πιθανότητα για ακόνισμα. Υπάρχουν και σπαθιά για ιαιντο μη ακονισμένα, θα πρεπει να ρωτήσεις όμως σε κάποια σχολη για το πως θα τα βρεις
Adreas007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 για φτηνα κατανα ενα σχετικα καλο μαγαζι απο εξωτερικο ειναι αυτο: http://www.ebay.com/...&_ssn=ilbossolo σκεφτομαι να παρω ενα, ειναι απο ιταλια(το μαγαζι) με εξοδα 7€ αποστολης, και ειναι πολυ πιθανον θα παρω ενα ...7€ αποστολης, και ειναι πολυ ... ενοω εξοδα αποστολης... και ειναι 7 δολλαρια τελικα, οχι ευρω... 1
Muchacho Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Ενδιαφερομαι και εγω για αγορα,το θεμα ειναι πως δεν πουλαει κανεις στην Ελλαδα..Καπου ειχα διαβασει πως για την αγορασα απο ιαπωνια θελει ολοκληρη διαδικασια ωστε να σου στειλουν,ξερει κανεις παραπανω?
Mendaman Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 αν οντως εχεις μαυρη ζωνη ή θες να μαθεις ερασιτεχνικα ενω ειδαι κατω απο μαυρη ζωνη ή κανεις ξιφασκια(με κατανα υπαρχει και τετοιο) τοτε σε συμβουλευω να παξεις στο amazon.gr και να γραψεις στο search bar:golden katana..εκει σου βγαζει διαφορες με τιμες των 50 ευρω και πανω!αυτες δεν ειναι μουφες ομως να φανταστεις..ερχονται απο εξωτερικο και τα παραγγελνεις μεσω ιντερνετ και ουτε γατα ουτε ζημια..μερικες δεν ειναι ακονισμενες αλλα μπορεις να ψαξεις και για πετρακι ωστε να τα ακονισεις μονος σ.. ευκολο ειναι μην φοβασαι..παντως εγω σε συμβουλευω να μην παρεις ακονισμενη μιας και προπονηση κανεις δεν θα γινεις νιντζα..ψαξε αυτο που σου πα εχει καταπληκτικες τιμες και ερχονται σε 1,2 η 3 μερες τα περισσοτερα..(κανω τρια χρονια οποτε ακουσε εμενα.. κι εγω απο κει παιρνω).. Ενδιαφερομαι και εγω για αγορα,το θεμα ειναι πως δεν πουλαει κανεις στην Ελλαδα..Καπου ειχα διαβασει πως για την αγορασα απο ιαπωνια θελει ολοκληρη διαδικασια ωστε να σου στειλουν,ξερει κανεις παραπανω? μπες amazon.gr και βρισκεις γαματες κατανες 100 ευρω και κατω (μη ακονισμενες αλλα αν θες τοσο πολυ πια τοτε περνεις ιδικο πετρακι που μπορεις να το ξυσεις) και απλα γραφεις διευθυνση και ερχονται σε 2,3 μερες δινεις τα λεφτα στο χερι τσακ μπαμ..(οχι μεταχειρισμενες,εε..) Τα σπαθιά αντίκες ξεχνα τα. Ακόμα κι αν έχεις τα λεφτά για να πάρεις ένα, χρειάζεται έγκριση από το Ιαπωνικό κράτος για την εξαγωγή τους. Αν ανοίκουν σε "εθνικούς θησαυρούς" μπορείς να το αγοράσεις αλλά όχι να το βγάλεις από την χώρα.Τα υπόλοιπα χειροποίητα γνήσια σπαθιά πωλούνται από ειδικά καταστήματα και πρέπει να ακολουθήσεις μια μεγάλη διαδικασία για να αγοράσεις ένα. Μην ξεχνάς ότι χρειάζονται από 6 μήνες ως και δύο χρόνια για να φτιαχτεί από το μηδέν ένα.Ταυτόχρονα στα αυθεντικά σπαθιά, αγοράζεις μόνο την λάμα. Στο σημείο που θα μπεί η λαβή μπορείς να δεις την υπογραφή του κατασκευαστή. Εξτρά χρήματα χρειάζονται για τα υπολοιπα εξαρτήματα. ιδιαίτερα η ασπίδα της λαβής Tsuba μπορεί να κάνει όσα χρήματα κάνει και η λάμα. Και βέβαια θα χρειαστεί κάποιος να ξέρει να δένει όλα αυτά τα εξαρτήματα σε ένα όπλο, πράγμα δύσκολο.Οπότε βρες μια απομίμηση και πάρε την, αν θες να την κρεμάσεις για διακοσμητική, απλά να ξέρεις ότι δεν έχει καμί πιθανότητα για ακόνισμα.Υπάρχουν και σπαθιά για ιαιντο μη ακονισμένα, θα πρεπει να ρωτήσεις όμως σε κάποια σχολη για το πως θα τα βρεις Φιλε σορρι γτ θελουν ολοι ακονισμενα;;;θελουννα το παιξουν νιντζα;αφου προπονηση κανεις με την κατανα κι αμα σου πεφτει και βαρια η μεταλλενια παρε ξυλινη βρε αδερφε!και να φανταστεις οι περισσοτεροι δεν ξερουν καν ξιφασκια η πολεμικη τεχνη..απλα εμπατε σκυλοι αλεστε..
poulinos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 μετα απο 2 χρονια απαντηση.θα σηκωθουν οι νεκροι να μας ριχνουν αστερακια Ninja 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις