Προς το περιεχόμενο

θεμα διαμωρφωσεις.


Sadman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον εχω το Sony Ericsson V630i.Αν το συνδεσω με USB και πατησω μεταφορα αρχειων μπορω μονο ν διαχειρηστω αρχεια απο το memory stick.Αν πατησω λειτουργια τηλεφωνου και το συνδεσω μεσω το PC Suite εχω προσβαση στην μνημη του τηλεφωνου.Αλλα νδ μπορω να διαγραψω τπτ.Εχετε καποια ιδεα πως να μπω και να διαγραψω αυτα που θελω ή να κανω ενα ολικο φορματακι?Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.

Α και επισεις ξερει καποιος πως να επαναφερουμε διαγραμενες φωτογραφιες(καπου διαβασα πως γινεται)ειχα τραβηξει μια πολυ καλη αλλα η χαζη πηγε και αποθυκευτηκε στην μνημη του κινιτου οχι στο μεμροη στικ.Και παλι ευχαρηστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου ανάκτηση διεγραμμένου αρχείου δεν νομίζω οτι γίνεται.

 

Αυτά που δεν σβήνονται μήπως είναι protected από την SE και τη voda (κάτι screensavers και demo games)? Για αυτά ούτε εγώ έχω βρει λύση....

 

Γενικά σου προτείνω να χρησιμοποιήσεις το my phone explorer για τη διαχείριση του κινητού σου, είναι σαφώς ευκολότερο και αποτελεσματικότερο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για ολική διαγραφή υπαρχη εντολή στο κινητό σου...μήπως τα αρχεία που θες να διαγράψεις είναι προστάτευμενα;π.χ. μια δίκη σου ηχογράφηση μπορείς να την διαγράψεις; όσο για την ανάκτηση χαμένων αρχείων σε ενα θέμα που είχα κάνει παλιά τα παιδιά εδώ μου είχαν δώσει αρκετες ενδιαφέροντες σελίδες που μπορούσα να βρω (αλλά αν θυμάμαι καλά ήταν μόνο για εξωτερική μνήμη) κανε μια αναζητησούλα δεν έχεις να χάσεις και τιποτα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...