Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

kelsk

Πρόβλημα μεταξύ otenet και yahoo Mail??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αφού μπόρεσα και βρήκα τρόπο να συνδεθώ με otenet μέσω όχι του MODEM (SAGEM [email protected] 800) που μου έδωσε αλλά του router (MICROCOM AD 2636), μπαίνω με ethernet, δηλαδή όπως και πριν επι Vivodi, έχω συνδέσει το router μου με την κάρτα δικτύου (αντί με την USB) και δίνοντας τα δικά μου username/password (για την otenet πλέον) στο http://10.0.0.2'>http://10.0.0.2 του Microcom router μπαίνω κανονικά και από το router, αντί για το MODEM που μόνο με αυτό μπορούσα μέχρι πρότεινος να συνδεθώ. Έχω επίσης απενεργοποιήσει τόσο το firewall του router στο http://10.0.0.2 όσο και το firewall των windows, ενώ δεν έχω πειράξει το realtime protection NOD32, με το οποίο έμπαινα οπουδήποτε χωρίς κανένα πρόβλημα με τη Vivodi, πριν μερικές ημέρες, δηλαδή λίγο πριν αλλάξω και βάλω το connx από otenet. Το θέμα όμως είναι ότι τώρα ενώ μπαίνω κανονικά σε κάποιες ιστοσελίδες, δε φορτώνει ούτε ο Internet Explorer αλλά ούτε και ο Mozilla σε sites όπως Yahoo Mail, Google Mail, ούτε καν στη Yahoo πολλές φορές, ενώ δεν παίζει ούτε το flash player. Γράφει ότι δεν το έχω, κάτι που δεν ισχύει, αφού μέχρι πριν λίγες μέρες λειτουργούσε κανονικά στο myspace. Μου υποδεικνύει να το κατεβάσω, αλλά τότε δε φορτώνει η σελίδα προκειμένου να γίνει το downloading.Επίσης δεν έχω πειράξει ρυθμίσεις του Internet Explorer αλλά ούτε και του Mozilla, αλλά παρ' όλ'αυτά, φορτώνει μόνο μερικές σελίδες. Πώς γίνεται αυτό χωρίς firewall αλήθεια;;;

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

me to modem mpeneis kanonika se autes tis selides?mporeis enalaktika na baleis ton router san pppoe anti gia pppoa oste na allaxei to mtu size se 1492 apo 1500.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...