Προς το περιεχόμενο

ποια καρτα ηχου


GIANNIS400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1)TERRATEC AUREON 5.1 PCI RETAIL 23€ E-SHOP

2)CREATIVE SOUND BLASTER X-FI XTREME 58€ E-SHOP

3) BEHRINGER UCA-202 U-CONTROL 40€ MUSICA SHOP

Ποια να παρω ρε παιδια θα την συνδεσω με ενα καλο ενισχητη yamaha και 2 καλα 150w rms ηχεια warfedale 9.5. Μερικοι μου λενε οτι η teratec ειναι καλη,μερικοι οτι η σειρα X-FI GREATIVE ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ,και αλλοι οτι η behringer ειναι καλη λυση.

οπως καταλαβατε δεν 8α την συνδεσω με 2 ηχeιακια 10W rms υπολογιστη,αλλα με ενα ενυσχητη 2χ100 rms kai dyo hxeia kala για ποιοτητα οπως καταλαβενεται η επιλογη ειναι δυσκολη και τα λεφτα που διαθετω οχι πολλα μεχρι 60€.:cry:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και οι 3 νομιζω θα σε καλυψουν για τα λεφτα που ζητανε.ερωτηση.ο ενισχυτης ειναι δικαναλος?δλδ θα συνδεσεις την καρτα ηχου με τις αναλογικες εξοδους?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θες αποκλειστικα για μουσικη η θες και για games dvd ? Aν τη θες για ολα τοτε creative...αν τη θες μονο για μουσικη τοτε κοιτας και αλλες μαρκες...

Εγω δεν νομιζω να δεις μεγαλη διαφορα στις καρτες αν τις συνδεσεις με ενισχυτη και ηχεια...ειδικα με τα λεφτα αυτα....αν εδινες 100-120 ισως μπορουσες να διαλεξεις καμμια m-audio revolution-audiophile,audiotrack 7.1, e-mu ,esi, τα πιο φτηνα μοντελα τους η καποια αλλη...εγω με 60 ε θα επερνα creative

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά, τι ενισχυτής είναι? Ολοκληρωμένος ή απλά ο τελικός? Αν είναι ολοκληρωμένος η καλύτερη λύση είναι (αν έχει) ψηφιακή είσοδο να το συνδέσεις με την οπτική έξοδο της κάρτας του motherboard και δεν έχεις πρόβλημα.

 

Αν ο ενισχυτής είναι τελικός απλά, ναι χρειάζεσαι κάρτα ήχου. Δεν έχω ιδιαίτερη άποψη επί του θέματος αλλά οι φτηνές creative (κάτω από 100?) δεν είναι και ότι καλύτερο (κλάσεις ανώτερη από on-board βέβαια).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω την terratec που σκεφτεσαι και εχει απιστευτη αποδοση!την εχω συνδεσει με τα techsolo tl-2170 και με τις κλασικες εξοδους αλλα ειδικα με την οπτικη ινα ειναι η μερα με την νυχτα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...