Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με tv tuner και Windows XP SP2


bobb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πριν μια βδομάδα αγόρασα το GIGABYTE GT-U8000-RH DIGITAL TV TUNER το οποίο είναι Tv tuner USB Hybrid. Το πρόβλημά μου είναι το εξής.

 

Το εγκατέστησα στο λάπτοπ μου που τρέχει Vista και έβαλα και τον KMPlayer και δουλεύει μια χαρά, αν εξαιρέσω κάποια ασυμβατότητα που έχει το τηλεχειριστήριο.

 

Ύστερα το εγκατέστησα στον σταθερό υπολογιστή που τρέχει XP SP2 και ενώ το αναγνωρίζει μια χαρά σε όποιο πρόγραμμα να βάλω δεν βρίσκει ούτε ένα κανάλι. Ο υπολογιστής πληρεί κατα πολύ τις προδιαγραφές που απαιτούνται, δοκίμασα κάτι άλλους drivers beta που έχει βγάλει η gigabyte και τελικά έκανα μέχρι και format και μετά τους drivers του PC έβαλα κατευθείαν το tv tuner, αλλά δυστυχώς πάλι τα ίδια. 0 channels found. Επίσης να αναφέρω ότι το FM Radio δουλεύει κανονικά και βρίσκει όλους τουσ σταθμούς.

 

Στο site της Gigabyte λέει για requirements Windows® XP Service Pack 1 or update, Windows® XP MCE. Λέτε να είναι θέμα ασυμβατότητας με το SP2. Μου φαίνεται λίγο κουφό να έχουν βγάλει drivers για Vista και να μην έχουν προνοήσει να παίζει σε SP2.

 

Καμιά βοήθεια???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 9 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...