tolis86 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 το αλογο το καταφερνω.. το βλεπω και απτις δυο μεριες.. και στο βιβλιο χημειας 3ης λυκειου ειχε 2 τετοιες πιξ. μια ηταν μια ομοργη γυναικα που κοιταζει στο πλαι-γρια προφιλ και η αλλη λαγος-πελεκανος αλλα δεν ειμαι σιγουρος. τα εβλεπα και τα 4. στη κοπελα που γυριζει δε μπορω πραγματικα. αφου το πελμα της γυριζει δεξιοστροφα πως να το δω αριστεροστροφα?
insomniaK Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Βασικά, δεν είναι άλογο, ο σκουμπι ντου είναι με ουρά αλόγου... Από αναλογίες ο καλλιτέχνης δεν τα πήγαινε και πολύ καλά... Όσο για την μπαλαρίνα, δεν είναι τρικ στο αρχείο, αλλά δεν κατανοώ την εμμονή σας να τη δείτε και από τις δύο πλευρές. Είναι φανερό πως αν συγκεντρωθείς στον άξονα περιστροφής μπορείς να δεις και την αντίθετη κίνηση, αλλά νομίζω πως το σημαντικό είναι τι βλέπετε με τη "μία".
Sadman Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 δν μπορω να σου εξηγησω πως σρυ αλλα αν προσπαθησεις θα δεις οτι γινεται.Απλα ειναι λιγο πιο ζωρικο.
Galis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 το αλογο κοιταει ευθεια, απλα εχει μεγαλο κουτέλο!
Fidelio Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Όσο για την μπαλαρίνα, δεν είναι τρικ στο αρχείο, αλλά δεν κατανοώ την εμμονή σας να τη δείτε και από τις δύο πλευρές. Είναι φανερό πως αν συγκεντρωθείς στον άξονα περιστροφής μπορείς να δεις και την αντίθετη κίνηση, αλλά νομίζω πως το σημαντικό είναι τι βλέπετε με τη "μία". Ναι αυτο ενδεχομένως εξυπηρετεί τους σκοπούς του ερευνητή , αλλά επι πλέον το να μπορείς να διακρίνεις και την αντίεθτη προοπτική έχει πολλές θετικές προεκτάσεις σχετικά με την αντίληψη και τις αισθήσεις. Οι αισθήσεις εξάλλου καθώς διάβαζα σε κάποιο περιοδικό παλιότερα δεν ειναι 5 , είναι καμια 25 αρια .... , τουλάχιστον με την ταξηνόμηση που είχε κάνει ο εν λόγω αρθρογράφος. Οχι δεν ήταν το τρίτο μάτι το περιοδικό , ή science illustrated ή το geo ή το discovery δεν θυμάμαι τώρα ..
Helm21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Η "μαγκιά" είναι να καταφέρεις να το δεις και απο τις δυό πλευρες. Να την βλέπεις να περιστρέφεται δηλαδή και αριστερά και δεξιά. Δεν υπάρχει "μαγκιά". Η μανία να κάνουν οι άνθρωποι οποιοδήποτε διαχωριστικό τεστ, τεστ ικανότητας. Είναι σαν να λες ότι αυτοι που χρησιμοποιούν και τα δυο χέρια με ίδια άνεση είναι πιο "μάγκες" από τους δεξιο/αριστερόχειρες.
Fidelio Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 η "ευκολία" , είναι μήπως ένας καλός προσδιορισμός; αν ναι αντικατέστησε ...
mastermind88 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Αν προσέξετε λίγο καλύτερα το σχήμα από τη μέση και κάτω μπορείτε να ελέγξετε συνειδητά προς τα που θα γυρνάει η κοπέλα. Φοβερό και πολύ καλό για brain exercise!!!
johnykim Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Στην αρχή δεν μπορούσα να την δώ να γυρνάει αριστερά.Μετά όμως επικεντρώθηκα στα πόδια της και ξαφνικά άλλαξε φορά!!
dimitris2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Στην αρχή δεν μπορούσα να την δώ να γυρνάει αριστερά.Μετά όμως επικεντρώθηκα στα πόδια της και ξαφνικά άλλαξε φορά!! +1 κ απο μενα! ειναι πολυ καλη οφθαλμαπατη
leftermann Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 εγώ δεν μπορώ με καμία παναγία να την δω να γυρνάει αριστερά. Να αρχίσω να νιώθω βλάκας;;;
drillgr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Ουτε εγω μπορω να την δω σε αριστεροστροφη κινηση! Το αλογο απ την αλλη ειναι γελοιο. Ουτε σκιες , ουτε οτι και να δοκιμασα δεν βγαινει να γυριζει αριστεροστροφα. Το μονο που μπορω να κανω ειναι να ορισω σημειο αναφορας τετιο ωστε η δεξιοστροφη κινηση να γινεται αριστεροστροφη τοτε
anthony_88 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Εγω παλι βλεπω να γυρναει και αριστερα και δεξια. Εξαρταται απο το ποδι της που παταει κατω. Αν προσεξετε, τη στιγμη που παταει κατω και αλλαζει κατευθυνση ειναι σαν να στριβει το ποδι 360° μεχρι το υψος της λεκανης...
johnykim Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Αν την ανοίξετε με το windows picture and fax viewer πάει πολύ πιο αργά και είναι πολύ πιο εύκολο να δείτε την αλλαγή περιστροφής.
azio Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Εγω παλι βλεπω να γυρναει και αριστερα και δεξια. Εξαρταται απο το ποδι της που παταει κατω. Αν προσεξετε, τη στιγμη που παταει κατω και αλλαζει κατευθυνση ειναι σαν να στριβει το ποδι 360° μεχρι το υψος της λεκανης... αφου ειναι ξεκαθαρο ποιο ποδι παταει..φαινεται η σκια!! κι εγω μονο δεξιοστροφα το βλεπω οσο κι αν το παλεψα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.