Προς το περιεχόμενο

ASUS p4p800 & WiFi


johnyc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω αυτή τη μητρική http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=12&l3=31&l4=0&model=177&modelmenu=1 και θέλω να συνδεσω το pc σε ενα ασύρματο δίκτυο. Πρέπει να πάρω καποια άλλη κάρτα pci; Λέει οτι εχει WiFi-b wireless LAN card.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κανονικά στη συσκευασία της μητρικής σου θα πρέπει να υπάρχει και μια μικρή κεραία για τη λήψη/εκπομπή του wifi , η οποία θα συνδέται με ένα καλώδιο στη μητρική ή σε κάποια θύρα επέκτασης της μητρικής. Έχεις συνδέσει τέτοια κεραία; Αν όχι, τότε το σήμα θα είναι πολύ ασθενές, ενδεχομένως να μην δουλέψει το wifi σε μεγάλες αποστάσεις...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απ' ότι είδα στο site της ASUS η μητρική σου κυκλοφόρησε ως απλή έκδοση και ως deluxe/wifi έκδοση. Μόνο η deluxe είχε πλήρη wifi εξπολισμό, η απλή είχε απλά μια υποδοχή για να συνδέσεις μια ειδική κάρτα wifi που έβγαζε η ASUS.

 

Για να το διασταυρώσεις αν έχεις τη deluxe/wifi ή όχι, θα πρέπει να ξέρεις αν διαθέτεις τον επιπλέον εξοπλισμό που δινόταν με την deluxe. Αυτός ο εξοπλισμός ήταν μια κάρτα που έμπαινε στην τελευταία (χαμηλότερη) slot της μητρικής, και μια κεραία για την εκπομπή/λήψη σήματος.

 

Αν δεν έχεις αυτά, τότε δεν μπορείς να έχεις wifi.

 

Μπορείς όμως να αγοράσεις μια κάρτα wifi, η οποία τοποθετείται σε μια ελεύθερη PCI θύρα, ή ένα stick wifi, το οποίο τοποθετείται σε μια ελεύθερη USB θύρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...