Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

xpapias

Η ημέρα της μαρμότας (New hardware found)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά χαρά. Έχω στην δουλειά έναν εκτυπωτή συνδεδεμένο με τον υπολογιστή μου μέσω LPT1. To πρόβλημα είναι ότι ενώ ο εκτυπωτής είναι εγκατεστημένος και εκτυπώνει κανονικά, κάθε φορά που κάνω εκκίνηση τα windows (XP) τον αναγνωρίζουν σαν καινούριο και μου ζητούν να τον εγκαταστήσω πάλι. Η διαδικασία προχωράει πατώντας Άκυρο και o εκτυπωτής δουλεύει κανονικά.

 

Καμιά ιδέα για το πως θα μπορούσα να ξεμπλέξω με τη διαδικασία αυτή;

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο εκτυπωτής δεν είναι εγκατεστημένος σωστά την πρωτη φορά. Προσπάθησε να τον απεγκαταστήσεις πλήρως, βρες τους σωστους/τελευταιους drivers και δοκιμασε ξανα

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν είναι Dot Matrix εκτυπωτής, πιθανόν κάποιος να τον εγκατέστησε χειροκίνητα.

Όμως τα "έξυπνα" Windows βρήκαν μόνα τους το μοντέλο και κάθε φορά που πάνε να κάνουν εγκατάσταση, εσύ πατάς "Άκυρο".

 

Μπορείς να πατήσεις "Συνέχεια"¨μέχρι να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση ή ακόμα κι αν δεν ολοκληρωθεί (αν σου πει ότι δεν βρήκε drivers) απλά πατάς "Τέλος" και δεν θα σε ξαναενοχλήσει.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω το μονο που θελω να πω,ειναι οτι ο τιτλος ειναι ολα τα λεφτα!!!

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χμ. Τελικά πήγα στη βοήθεια που δίνει η microsoft στο site της και δεν βγήκε κάποια άκρη. Ενδεχομένως φταίει η θύρα, ενδεχομένως χρειάζεται πάλι εγκατάσταση ο εκτυπωτής αλλά δεν έχω τα cd του...

 

Ευχαριστώ πάντως!

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...