tera2 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Re παιδια τωρα τελευταια ο messenegr 8.1 μου κανει νερα. Βιντεοκλησηση με τιποτα ,φωνητικη κληση προβλημα συνεχεια. Θα ηθελα ενα προτεινομενο προγραμμα που να λειτουργει ή ενα chatroom ή κατι τελοςπαντων να βλεπω τα φιλαρακια μου που ειναι μακρια
TechnoState Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 ...nai k mena, olo provlimata einai pali ...den kathetai kala-kala mia ekdosi k afou stathropoiithei, vgazoun alli beta k mas mamane...
e-tic Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές που για πολλούς χρήστες καταλήγουν να είναι πιο βολικές απο το ίδιο το messenger της micro$oft. Αν κάνεις μια αναζήτηση στο google (ή και στο insomnia) με στοιχεία αναζήτησης "msn alternatives" θα βρείς πολλά.
kallair Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 sinithes kolaei to msn sto 100% logw provlimatikwn driver. dokimase na valeis tis teleutaies ekdoseis driver tis kartas ixou sou k tis kameras sou.
titikos46 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Re παιδια τωρα τελευταια ο messenegr 8.1 μου κανει νερα. Βιντεοκλησηση με τιποτα ,φωνητικη κληση προβλημα συνεχεια. Θα ηθελα ενα προτεινομενο προγραμμα που να λειτουργει ή ενα chatroom ή κατι τελοςπαντων να βλεπω τα φιλαρακια μου που ειναι μακρια skype σε ολα καλο.Και οταν μπεις πες μου να στο μαθω καλα.Τα εχει ολα και συμφαιρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.