Προς το περιεχόμενο

Τα έφτυσε τελείως;


AfterForever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. Έχω ένα παλιό pc P-III-866, η μητρική είναι μια QDI (Advance 9 μάλλον δε θυμάμαι καλά, via chipset φοράει) 256MB RAM κτλ κτλ κτλ

Πριν λίγο καιρό μου' κανε κάτι κόλπα με το πληκτρολόγιο. Τα πλήκτρα δεν ανταποκρίνονταν, άλλα πάταγα άλλα εμφανίζονταν αλλά κυρίως όταν πάταγα ένα κουμπί (στα windows όλα αυτά) έκανε το γνωστό χαρακτηριστικό ήχο, ένα μπιπ (από το pc speaker, ελπίζω να σας έδωσα να καταλάβετε). Καμιά φορά κιόλας δεν έβλεπε το πληκτρολόγιο στην αρχή στο POST, και έλεγε keyboard error or no keyboard present κτλ κτλ

Αλλάζω πληκτρολόγιο, βάζω ένα καινούργιο, όλα φτιάχνονται. Ωραία λέω το πληκτρολόγιο έφταιγε, ταχε παίξει.

Πάω σήμερα να τον ανοίξω τον υπολογιστή (ήταν κλειστός για καιρό) και με το που ξεκινάει, αρχίζουν τα μπιπ μόνα τους και μου βγάζει keyboard error. Το πληκτρολόγιο είναι καινούργιο έτσι, οπότε δεν τίθεται θέμα ναχει χαλάσει. Επίσης τα φωτάκια του δεν ανάβουν καθόλου (num lock etc).

Λέτε να ταχει παίξει η μητρική και ήρθε η ώρα να αποχαιρετίσω το μηχάνημα; Δοκίμασα άλλο πληκτρολόγιο, πάλι το ίδιο μήνυμα και συνέχεια ασταμάτητα μπιπ μπιπ μπιπ.

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον παροτι παλια η μητρικη σου η αλλαγη πληκτρολογιου ειναι η λυση, αν και μπορει να ευθυνεται καποιο προβλημα στο λειτουργικο σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...