Προς το περιεχόμενο

φοιτητικο πακετο φορθνετ ανανεωση


Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας ,

περυσι πηρα το φοιτητικο πακετο της φορθνετ 768 στα 120ευρω.

ξερει κανεις πως θα κανω την ανανεωση και κατα ποσο αυξανεται η τιμη γιατι 20 οκτωμβριου μου τελειωνει.ευχαριστω:-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειρήνη ηρεμισε γιατι τα νεα ειναι καλα.ακριβως το ιδιο πακέτο είχα πάρει κ εγώ.εμενα ληγει στις 28.μετα απο επικοινωνια με το τμημα εξυπηρτετησης της forthnet μου ειπανε πως θα μπω σε αοριστου με 12ε/μήνα.οπότε βγήκα απο το να ψάχνω για νεα πακετα κτλ κτλ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μου ζητησε τον αριθμο του τηλεφωνου και μου ειπε οτι οταν τελειωσει θα μπω σε αορίστου βάση του συμβολαίου που είχε μεσα το πακέτο τότε.οπότε...αν θελεις παρε κ εσυ ενα τηλ για επιβεβαίωση

περσινη ανακοίνωση φόρθνετ:

Φοιτητικό ADSL in a box από τη FORTHnet με 9,75  το μήνα

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Δελτίο Τύπου:

Είσαι φοιτητής ή σπουδαστής οποιασδήποτε ιδιωτικής ή και δημόσιας Σχολής; Δικαιούσαι Φοιτητικό ADSL in a box από τη FORTHnet με 9,75  το μήνα.

 

Η FORTHnet διευρύνει τώρα την προσφορά της και για τους μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές όλων των δημοσίων ή ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

 

Η FORTHnet, προσφέρει σε ΟΛΟΥΣ τους φοιτητές και σπουδαστές, οποιασδήποτε ιδιωτικής ή δημόσιας σχολής που απαιτούν ταχύτατη και εύκολη πρόσβαση στο Internet, το ADSL in a box στα 768, μόνο με 117 , για 12 ολόκληρους μήνες.

 

Η προνομιακή αυτή προσφορά, απευθύνεται ακόμη και στους μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές, αφορά περιορισμένο αριθμό τεμαχίων και ισχύει από τις 9 έως τις 21 Οκτωβρίου 2006.

 

Μετά τους πρώτους 12 μήνες σύνδεσης, η FORTHnet διατηρεί εξαιρετικά χαμηλά την τιμή ανανέωσης του «φοιτητικού» ADSL in a box στα 768, σε μόνο 12 ευρώ το μήνα και όλα πληρωμένα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω altectelecoms τελειωσε με ενημερωσαν πριν ληξει για πακετα κανονικα π προσφερουν ή αν θελω αοριστου...ειπα το 2ο κ μ πε να στειλω μια αιτηση κτλ..εννοειτε δεν εστειλα τιποτα κ μ ρχετε καθε mhna ο κανονικος λογαριασμος student pack me 14,51e 1mb:P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...