Προς το περιεχόμενο

κλειδωμα


alt10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν καταλαβαίνω καλα αυτό που θελεις να μάθεις για το ''κλείδωμα'' είναι αυτό που έχει κάνει η on telecoms στα ρουτερ που δίνει δωρεάν στους χρήστες της.

Κατ αρχήν κλείδωμα γίνεται μονο σε ρουτερ και οχι σε μοντεμ και εχει να κανει με τον περιορισμό στον έλεγχο των ρυθμίσεων του ρούτερ από τον χρήστη.Δηλαδή δεν σε αφήνει να επέμβεις για παράδειγμα στα ports για να τα ανοίξεις και να δουλεύουν καλύτερα τα p2p προγράμματα.Είναι και άλλες ρυθμίσεις που δεν μπορείς να αλλάξεις αλλά νομίζω οτι ο κυριότερος λόγος του κλειδώματος είναι αυτός που ανέφερα....

Οπου κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τότε αναφέρεσαι στον "συγχρονισμό". Είναι μια διαδικασία κατά την οποία γίνεται μια σειρά ελέγχων ανάμεσα στο Modem και το DSLAM, με σκοπό τον υπολογισμό και την επιλογή της μέγιστης ταχύτητας στην οποία μπορούν να ανταλλαχθούν με αξιοπιστία δεδομένα ανάμεσα στα δύο άκρα. Αυτή εξαρτάται από την ποιότητα της γραμμής (θόρυβο, εξασθένιση, κ.α.). Βέβαια το DSLAM μπορεί να βάλει και τεχνητό όριο σε αυτή την ταχύτητα, οπότε αν η γραμμή έχει αρκετά καλή ποιότητα, το modem θα συγχρονίσει στη μέγιστη ταχύτητα που θα του επιτρέψει το DSLAM.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...