Προς το περιεχόμενο

Η Mozilla ετοιμάζει τον καινούργιο mobile Browser


gsarig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

H Mozilla προσέλαβε δύο νέους προγραμματιστές, σχεδιάζοντας την κυκλοφορία του νέου mobile Firefox, σε ένα χρόνο περίπου από τώρα.

 

Ο αντιπρόεδρος της Mozilla, Mike Schroepfer, δήλωσε ότι πλέον ο κόσμος έχει ανάγκη από μία ολοκληρωμένη λύση για την πλοήγηση στο διαδίκτυο μέσα από την οθόνη του κινητού τηλεφώνου. Δεν έδωσε όμως συγκεκριμένες ημερομηνίες μίας και ο σχεδιασμός είναι ακόμα στο αρχικό στάδιο, ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί σε ποια τηλέφωνα θα μπορεί να εγκατασταθεί.

 

Η ανακοίνωση αυτή ήρθε μετά από την σχετικά πρόσφατη κυκλοφορία της νέας έκδοσης του Minimo, ενός browser της Mozilla για Windows Mobile συσκευές. Λίγους μήνες πριν την κυκλοφορία του Minimo ο υπεύθυνος σχεδιασμού του δήλωσε πως δεν πρόκειται να ξοδέψει περισσότερο χρόνο για το συγκεκριμένο project ενώ πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε ότι δεν υπάρχουν πλάνα για νεότερη έκδοση.

 

Φαίνεται λοιπόν ότι η Mozilla θα συγκεντρωθεί αποκλειστικά στην δημιουργία ενός εξολοκλήρου καινούργιου προϊόντος αφού ο Minimo δεν έτυχε της ευρείας αποδοχής που είχε ο κλασσικός πλέον browser για υπολογιστές της Mozilla, ο Firefox.

 

Source.png Πηγή: PC World

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η ειδηση ηταν γνωστη εδω και πολυ καιρο και απο οτι φαινεται θα πηξουμε στους πλοηγους, αρκει να μην καταναλωνουν πολλους πορους...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...