Προς το περιεχόμενο

Προβλήματα με Connex και ταχύτητες γραμμής (please διαβάστε το)


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξερώ ότι δεν ανοίγω καινούργιο θέμα, έχω διαβάσει παρά πολλά post με προβλήματα ταχύτητας ΑDSL. Επειδή όμως δεν ξέρω τι να κάνω ούτε που και που να απευθυνθώ θα ήθελα να με κατατοπίσετε όσο μπορείτε.

 

Έχω connex και εγώ εδώ και 3-4 μήνες. Στην περιοχή μου όταν πρωτομετακόμισα δεν υπήρχαν πόρτες, μετά από λίγο καιρό που μπήκαν και απέκτησα ADSL δεν αντιμετώπιζα ιδιαίτερα προβλήματα. Τους τελευταίους 2 μήνες όμως τα πράγματα είναι απλά ΤΡΑΓΙΚΑ. Καταλαβαίνω ότι το πρόβλημα υπάρχει στις ώρες αιχμής αλλά παραείναι ελεεινά τα πράγματα.

Για να γίνω πιο συγκεκραμένος, σχετικά νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ (μετά τις 1-2) η ταχύτητα για την 1mbit DSL που έχω είναι νορμάλ, τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας απλά δεν έχω internet το οποίο χρησιμοποιώ για την δουλειά μου και WoW (που κοντεύω να το παρατήσω με αυτή την κατάσταση – τεράστια pings).

Οι ταχύτητες στην πλοήγηση ιστοσελίδα είναι απλά αίσχος, 5 με 12kbs max και αυτό με το ζόρι.

Το download από το torrents και p2p συνήθως από 12 μέχρι 50 στις καλές του, και το upload μου σχεδόν ανύπαρκτο.

Δοκίμασα με άλλο ISP και δεν είδα διαφορά, βλέπω ότι το πρόβλημα είναι της γραμμής και προφανώς σε κάποιο πιταρισμένο DSLAM.Το θέμα είναι τι κάνω? Η τεχνική υποστήριξη του ΟΤΕ και της Otenet απλά με απογοητεύουν και δεν μου δίνουν ελπίδα για να γίνει κάτι (έχω δηλώσει βλάβες etc, φυσικά τίποτα)

Φυσικά ο εξοπλισμός μου είναι μια χαρά (drivers, firmware) αφού το ίδιο στήσιμο δούλευε κανονικά πριν μετακομίσω.

 

Πιστεύετε ότι αν αναβαθμίσω την σύνδεση μου σε 4mbit με 512upload (Forthnet) θα καταφέρω έστω να είμαι σε ικανοποιητικά επίπεδα τις ώρες αιχμής με την παρούσα κατάσταση?

Μένω στα Χανιά της Κρήτης και η περιοχή ονομάζετε Νέα Χώρα, υπάρχει κάποιος άλλος εδώ που να μένει κοντά με παρόμοια προβλήματα?

 

 

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων και συγνώμη για το μεγάλο post.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξερω αν θ'αλλαξει κατι με την αναβαθμιση σε αλλη εταιρια.Εκτος αυτου,αν αλλαξεις εταιρια μπορει για καμποσο να μεινεις χωρις ιντερνετ.Εγω ειχα απο περσι Conn-x στα 1024 (μενω Αθηνα)κι ηταν μια χαρα,πριν λιγο καιρο εκανα αναβαθμιση στα 2048 κι η γραμμη ειναι πολυ χειροτερη(αποσυνδεσεις,δεν πιανει ταχυτητες..)

 

Μαλλον σε κανα dslam που ειναι τιγκα θα'σαι...Αν δεν βρεις βεβαια ακρη απο τον ΟΤΕ ισως ειναι καλυτερα να φυγεις εντελως απο την εταιρια..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτο ειναι το θεμα οτι δοκιμασα με ενα demo της forthnet και ηταν μια απο τα ιδια. Θελω να πιστευω οτι υπαρχει καποια λυση αλλιως αν ειναι ετσι τα πραγματα θα αναγκαζομαι να περιμενω να πηγαινουν ολοι για υπνο για να μπαινω στο internet, ελεος δηλαδη..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...