Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με Windows Vista


jean

Προτεινόμενες αναρτήσεις

λοιπόν ας ξεκινησω με το εξής απο κει που δούλευε καλά το internet ξαφνικά κώβεται ! τελικά αφοθ δεν ηξερα τι να κανω δεν δούλευε κανενα προγραμμα δηλαδή firefox , msn , utorrent κ.τ.λ. ανοιγω το internet explorer 64έκδοση και δουλεύει μια χαρα !!! αλλά τα άλλα προγράμματα δεν δουλεύουν με την καμία !! επίσης ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι ενώ μερικα προγράμματα τρέχουν κανονικά ξαφνικα βγάζει ένα μήνυμα το στοιχείο σταμάτησε να λειτουργεί αλλά στην πραγματικότητα λειτοθργει κανονικά ! τρίτων λειτουργεί ένας μηχανισμός των windos που λέγετε Αποτροπή εκτέλεσης δεδομένων ή DEP . η βοήθεια των windos λέει :

 

Τι είναι η Αποτροπή εκτέλεσης δεδομένων;

 

Η Αποτροπή εκτέλεσης δεδομένων (DEP) είναι μια δυνατότητα ασφαλείας που προστατεύει τον υπολογιστή σας από βλάβες λόγω ιών ή άλλων απειλών ασφαλείας. Ορισμένα επιβλαβή προγράμματα μπορούν να επιχειρήσουν επίθεση στα Windows προσπαθώντας να εκτελέσουν κώδικα από θέσεις μνήμης του συστήματος που έχουν δεσμευτεί για τα Windows και για άλλα εξουσιοδοτημένα προγράμματα. Αυτοί οι τύποι επιθέσεων μπορούν να βλάψουν τα προγράμματα και τα αρχεία σας.

 

Το DEP μπορεί να σας βοηθήσει στην προστασία του υπολογιστή σας εποπτεύοντας τα προγράμματά σας ώστε να διασφαλίζεται ότι αυτά χρησιμοποιούν τη μνήμη του συστήματος με ασφάλεια. Αν το DEP δει ότι κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή σας χρησιμοποιεί τη μνήμη λανθασμένα, κλείνει το πρόγραμμα και σας ειδοποιεί.

 

( αυτά τα προβλήματα άρχισαν όταν έβαλα μνήμη ) 2 μέρες μετά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενεργοποίησε το DEP μονο για βασικα προγραμματα και υπηρεσιες των windows. Πινακας ελεγχου--> Συστημα--> Ρυθμισεις για προχωρημενους---> καρτελλα Για προχωρημενους---> Ρυθμισεις (επιδοσεις). Μπορει αυτο να λυσει το προβλημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αφού δεν έχει κανένα πρόγραμμα στην λίστα που να λειτουργεί το dep έχει μόνο μια επιλογή που λέει ότι χρησιμοποιούνται μόνο οι υπηρεσίες των windos

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πες μας αν εχεις Βιστα 64μπιτα ή εχεις κατι αλλο ρυθμισει σε οτι αφορα το hardware. Μαλλον το προβλημα μπορει να εμφανιστηκε στο windows update ή οφειλεται σε καποια προβληματικη εφαρμογη...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...