michael92 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Έχω χάσει το cd Με τις ασκήσεις του word advanced 2002 Και είναι μεγάλη ανάγκη, καθώς δίνω στις 30 Οκτωμβρίου, αν κάποιος μπορεί να μου στείλει τα αρχεία μέσω οτιδήποτε ας στείλει η pm ή mail ή να ποστάρει εδώ απλώς τα αρχεία. Θα ευχαριστούσα πάρα πολύ όποιων μπορούσε να μου τα δώσει. ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΛΕΓΕΤΑΙ Β. ΓΚΙΟΥΡΔΑΣ WORD ADV 2002. Δεν πιστεύω να θεωρείται πειρατεία αυτό, αφού έχω αγοράσει το βιβλίο με το cd. Όσο και αν έψαξα στη σελίδα τους δεν τα είχε!
aledjo Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δεν πιστεύω να θεωρείται πειρατεία αυτό, αφού έχω αγοράσει το βιβλίο με το cd. δειξε μας την αποδειξη αγορας για το πιστεψουμε! χαχαχαχαχα πλακα κανω...
chomsky Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 πήγαινε στο http://www.the******.com στο forum και συγκεκριμένα στα e-books εκεί θα βρεις αυτό που θέλεις....
chomsky Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 οκ...λογοκρισία.. πήγαινε στο www. the grekz .com
t_yannis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Έχω χάσει το cd Με τις ασκήσεις του word advanced 2002 Και είναι μεγάλη ανάγκη, καθώς δίνω στις 30 Οκτωμβρίου, αν κάποιος μπορεί να μου στείλει τα αρχεία μέσω οτιδήποτε ας στείλει η pm ή mail ή να ποστάρει εδώ απλώς τα αρχεία. Θα ευχαριστούσα πάρα πολύ όποιων μπορούσε να μου τα δώσει. ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΛΕΓΕΤΑΙ Β. ΓΚΙΟΥΡΔΑΣ WORD ADV 2002. Δεν πιστεύω να θεωρείται πειρατεία αυτό, αφού έχω αγοράσει το βιβλίο με το cd. Όσο και αν έψαξα στη σελίδα τους δεν τα είχε! στείλε μου το email σου...αλλά μάλλον θα είναι πολύ αργά...λόγω ημερομηνίας... πάντως περιμένω... γιάννης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.