Προς το περιεχόμενο

web designer vs τεχνικος δικτυων


nik1992

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θελω να σπουδασω κατι απο τα παραπανω αλλα δεν ξερω σε ποιο απο τα δυο θα βρω ευκολοτερα δουλεια. Για κατευθυνση τεχνολογικη νομιζω ειναι... αλλα αυτο απο του χρονου.

 

Και το ποιο βασικο τωρα. Ποια μαθηματα ειναι σημαντικα? Μαθηματικα νομιζω... τι αλλο?

 

 

Τη βοηθεια σας....

 

υγ αν πρεπει να μπει σε καποιο αλλο φορουμ αλλαξτε το .... απλα δεν ηξερα που να το βαλλω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν αναφέρεσαι για σπουδές σε κρατικό Ανώτατο Ίδρυμα δεν μπορείς να σπουδάσεις κάτι από τα παραπάνω.Πρέπει να κοιτάξεις για τις σχολές Πληροφορικής και κάποιες οι οποίες έχουν και τον τίτλο Τηλεπικοινωνιών (για τεχνικός δικτύων).Που και πάλι αποφοιτώντας δεν ονομάζεσαι "τεχνικός" αλλά τέλος πάντων.

Και όσο αναφορά τα δίκτυα ναι παίζουν σημαντικό ρόλο τα μαθηματικά.

Για το web designer δεν νομίζω και ιδιαίτερα (Αν και βασικές γνώσεις συγκεκριμένων τομέων των μαθηματικών για προγραμματισμό είναι καλό να έχεις διδαχτεί).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν υπάρχει περίπτωση να σπουδάσεις πληροφορική και να μην ασχοληθείς με τα μαθηματικά. Δες τις σχολές και το πρόγραμμα σπουδών του για να καταλάβεις πόσα έχουν, άλλες λιγότερα άλλες περισσότερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Web design δεν διδάσκεται σε καμία "Πληροφορική" και γενικά Η/Υ σχολή στην Ελλάδα. Μόνο σε ΙΕΚ θα βρεις κάτι ή αν μάθεις μόνος σου.

Από δίκτυα υπάρχει μια κατ'εξοχήν σχολή "Δικτύων και Η/Υ" στον Βόλο άλλά σχεδόν όλες οι Πληροφορικές έχουν 2-3 μαθήματα Δικτύων.

 

Για να ξηγιόμαστε, όταν λέμε "δίκτυα" δεν εννοούμε να σας μάθουν να στήνετε ένα δίκτυο με τα καλώδιά του και τέτοια παιδικού επιπέδου. Εννοούμε έννοιες όπως BGP, TCP, UDP, 802.11a/b/g/n, sockets, PAN, MANET κτλ.

 

Προσοχή λοιπόν στο τι θα επιλέξεις για να μην καταλήξεις σε μια σχολή που θα μετανιώσεις μετά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...