john1987 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Τα ειδα κι εγω χωρις υποτιτλους τελικα... Αν και ο Doakes μου ηταν αντιπαθης απο την αρχη,στο τελος τον λυπηθηκα... Η γκομενα παντως πηγαινε γυρευοντας,δεν τη λυπηθηκα καθολου!
flo1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Ποσα επεισοδια εχει η δευτερη σεζον? 12 ? ΕΙδα την πρωτη και ειναι φοβερη σειρα!!!!
vlachaquito Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Ta sevh mou sthn kalyterh seira ths xronias & mia apo tis kalyteres pou exo dei pote.. Oti exete pei parapano x1000... Einai ola teleia, arxh mesh kai to telos, pou mou fanhke apla teleio, akrivos opos to perimena.. Arage ti tha ginei sthn trith xronia?? sxedon 1 xronos gia na to mathoume!!! ELEOOOOSSSS Αν και ο Doakes μου ηταν αντιπαθης απο την αρχη,στο τελος τον λυπηθηκα... Η γκομενα παντως πηγαινε γυρευοντας,δεν τη λυπηθηκα καθολου! Symfono apolytos, eidika me ton doakes...
flo1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Γιατι δεν μου απανταει κανεις? 12 επεισοδια ειναι και στην δευτερη? Θα εχει και 3η του χρονου?
Moderators Praetorian Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Ναι και ναι. Και τα δυο ερωτήματα έχουν ήδη απαντηθεί μόλις 2-3 σελίδες πίσω (και αρκετές φορές πριν). Στο 2ο ερώτημα απαντάει και ο vlachaquito στο πιο πάνω post. Επίσης υπάρχει πάντα και η wikipedia...
Members gsarig Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Members Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Καλά αφήνει υποσχέσεις στο τέλος ο Dexter, όταν μιλάει για new rituals και πειραματισμούς (στους φόνους πάντα, εννοείται).... flo1, 12 επεισόδια έχει και τη δεύτερη σαιζόν, η οποία τυπικά έχει 2 ακόμη επεισόδια για να ολοκληρωθεί, αλλά ουσιαστικά ολοκληρώθηκε μετά την τελευταία διαρροή!
flo1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Ευχαριστω!! Eχω κολλησει, κατεβαζω τωρα τη 2η!!!!
vlachaquito Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Καλά αφήνει υποσχέσεις στο τέλος ο Dexter, όταν μιλάει για new rituals και πειραματισμούς (στους φόνους πάντα, εννοείται).... flo1, 12 επεισόδια έχει και τη δεύτερη σαιζόν, η οποία τυπικά έχει 2 ακόμη επεισόδια για να ολοκληρωθεί, αλλά ουσιαστικά ολοκληρώθηκε μετά την τελευταία διαρροή! nai, kai oxi mono kati mou leei oti h laguerta den tha ta parathsei toso eykola..
vlachaquito Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 pantos gia tous teleios poromenous (like me) diatheto kai se ringtone thn mousikh arxh kai telous ton epeisodion...etsi gia na exoume na thimomaste kati mexri ton aygousto hihi....teleiaaaaa
Barret Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Oxi re gmt, kai gw molis eida oti yparxoun se torrent ta 2 teleytaia episodeia. Ta katevazw trexontas. Eipa k egw pws einai dynaton na exoun valei tosa polla screenshots. Pwpw prepei na ginetai xamos. Dexter sfaxtous olous
Members gsarig Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Members Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 pantos gia tous teleios poromenous (like me) diatheto kai se ringtone thn mousikh arxh kai telous ton epeisodion...etsi gia na exoume na thimomaste kati mexri ton aygousto hihi....teleiaaaaa Χαχα, κι εγώ το ίδιο... εδώ και 1-2 μήνες είχα για ringtone το Opening. Τώρα που τελείωσε, για αλλαγή είπα να βάλω το endcredit!
lalanis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 vlachaquito σ' ευχαριστώ πολύ ρε φίλε, είναι πρώτα!!!!
flo1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Tι γινεται ρε παιδια? Γιατι σβηνονται ετσι μηνυματα? Ρωτησα αν τα 2Χ11 και 2Χ12 που βρηκα σε torrent site ειναι τα κανονικα επεισοδια, γιατι First aired date εχουν 9/12/2007 και 16/12 αντιστοιχα. Οποιος δεν βαριεται και ξερει, ας απαντησει... Στο σωστο θεμα ρωτησα, απλα δεν μπορω να διαβασω τις προηγουμενες σελιδες αν το ειπατε, γιατι μου το εσβησαν το μηνυμα δεν καταλαβα....
lalanis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Πρέπει να ψιλοαπαγορεύεται να μιλάμε για torrents κτλ.... Δεν είμαι σίγουρος όμως...
flo1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Μπα δεν νομιζω, εδω εχουμε οδηγους για Torrents. 1) http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=153644&highlight=torrent+sites 2) http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=161304&highlight=torrent+sites (δεν ειπα ονομα σελιδας)Kαλα... δεν πειραζει, τα βρηκα τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.