tzinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 vlach to elaxisto pou mporeis na kaneis epeidh se myhsa ston dex eina na mou steileies ta ringtones!! mhn sou po kai to kinhto mazi hehe
vlachaquito Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 mages gia ta ringtones epeidh den exo pouthena logariasmo na ta anevaso, kanete ton kopo kai steilte mou 1 pm me to email sas kai tha sas ta steilo asap. edit: tzin sta esteila sto hotmail..alla mou vgazei unavailable..gia steile pm na mou peis pou na sta steilo.
flo1 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Οποιος εχει υποτιτλους ελληνικους για τα 11 και 12 μπορει να μου τους στειλει?
tonypapadovic Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Οι υπότιτλοι για το 11ο και το 12ο ετοιμάζονται (ταυτόχρονα)
capitan Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Μόλις τα είδα και τα δύο πακέτο. Μόνο εγώ σπάστηκα που... o Dexter δε παραδόθηκε? Μου φάνηκε σαν κίνηση για να τραβήξουν κ αλλό τη σειρά. Σκότωθηκε ο Ντόουκς απ'τη σκύλα αλλά κατά βάση ο Dexter προκάλεσε κ αυτό το φόνο
KaizerSoze Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ Δεν θα το κανουμε εδω Prison Break Ok, σοβαρα τα 2 τελευταια μου αρεσαν, περιμενα κατι πιο σουρεαλ σε στυλ σ1, αλλα all in all η σειρα by far κερδιζει τον τιτλο της καλυτερης του φετινου χειμωνα και ΜΑΓΚΙΑ ΤΗΣ που ηταν η 2η σεζον Αν και ξαναεχω πει τη αποψη μου πως συνηθως οι 2ες και 3ες σεζον σε σειρες κανονικα ειναι οι καλυτερες
vlachaquito Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Αν και ξαναεχω πει τη αποψη μου πως συνηθως οι 2ες και 3ες σεζον σε σειρες κανονικα ειναι οι καλυτερεs ego pali giati pisteyo oti oi kalyteres einai panta oi protes??prison break lost, desperate housewives pou mou erxontai sta grhgora kanan apisteytes vouties me to lost na pairnei ligo ta pano tou sthn 3h kai to DH sthn 4h!
KaizerSoze Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 ego pali giati pisteyo oti oi kalyteres einai panta oi protes??prison break lost, desperate housewives pou mou erxontai sta grhgora kanan apisteytes vouties me to lost na pairnei ligo ta pano tou sthn 3h kai to DH sthn 4h! Smallville, Supernatural, 24, Αngel, Buffy, Χ-files, Friends, Southpark, Dexter, House, Alias... Σε ολες αυτες η 1η ΔΕΝ ηταν η καλυτερη σεζον Eπισης εχω παρατηρησει οτι σε καμια σειρα που η 1η ειναι καλυτερη της 2ης και της 3ης δεν εχουμε ανακαμψει αποκει και περα. Δλδ ποτε δεν εχω πει σε σειρα "Η 4η ειναι η καλυτερη" χωρις να εχω πει "Η 2η ή 3η ειναι καλυτερη της 1ης". Που δειχνει οτι αμα ξεκινησεις με κατηφορα συνεχιζεις με κατηφορα. Παραδοση αρνητικη για το Prison Break (εξαιρειται το Λοστ που επιμενω οτι θα το εκτιμησουμε ΜΟΝΟ οταν το δουμε ΟΛΟΚΛΗΡΟ διοτι ειναι μια εννιαια σειρα και δεν μπορει να χωρισθει ΚΑΝ σε σεζον οπως το Prison ή το Heroes ας πουμε)
speedy23 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Για το Πριζον πραγματι η 2η δεν ηταν ανταξια της 1ης και την τριτη σεζον να τη κρινουμε καλυτερα στο τελος της ΑΛΛΑ σαν την 1η δυσκολα θα ξαναπαρακολουθησεις στο μελλον.Μονο και μονο γι'αυτην μενει στο πανθεον των καλυτερων πιστευω.Οπως ειπατε ομως στο χρονο φαινεται οτι δεν αντεχει. Οσο για το Dexter,απλα ενα μεγαλο respect διοτι η 2η αρχισε τρομερα,συνεχιστηκε με τον ιδιο ρυθμο(με εξαιρεση ενα επεισοδιο) και τελειωσε σουπερ.Ηταν καλυτερη και απο την τρομερη 1η πιστευω και ειναι κατορθωμα αυτο.Μπραβο τους.
Moderators Praetorian Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Tώρα βέβαια για Αngel και Buffy, η 1η season δεν ήταν γενικά και κάτι αξιόλογο imho. Νομίζω ήταν εύκολο να βγει κάτι καλύτερο απο αυτές.
flo1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Smallville, Supernatural, 24, Αngel, Buffy, Χ-files, Friends, Southpark, Dexter, House, Alias...Σε ολες αυτες η 1η ΔΕΝ ηταν η καλυτερη σεζον Για Dexter, εγω δεν μπορω να ξεχωρισω ποια σεζον ηταν καλυτερη, ηταν και οι 2 το ιδιο καλες, στη δευτερη ειχε 2 επεισοδια που ηταν μετρια, στην πρωτη κανενα. Ειναι η καλυτερη σειρα για φετος. Ισως και η καλυτερη που εχω δει εγω μεχρι στιγμης.
Moderators Praetorian Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Για Dexter, εγω δεν μπορω να ξεχωρισω ποια σεζον ηταν καλυτερη Και εγώ κάπου εκεί είμαι. Μετα βίας θα έλεγα την πρώτη ως καλύτερη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.