KaizerSoze Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Για Dexter, εγω δεν μπορω να ξεχωρισω ποια σεζον ηταν καλυτερη, ηταν και οι 2 το ιδιο καλες, στη δευτερη ειχε 2 επεισοδια που ηταν μετρια, στην πρωτη κανενα. Ειναι η καλυτερη σειρα για φετος. Ισως και η καλυτερη που εχω δει εγω μεχρι στιγμης. Συμφωνω ΑΛΛΑ για μενα ειχε η 2η ΑΡΚΕΤΑ επισοδεια ΚΟΡΥΦΑΙΑ(κυριως εκει στην μεση, το Dark Defender, το αλλο με το σκαφος, αυτο που αρχιζει τα καφριλικια η Λαιλα) που ειναι ΘΕΙΚΑ
Members gsarig Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Members Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Πάντως κι εγώ προτιμώ σίγουρα την πρώτη σαιζόν του Dexter, γιατί ήταν πιστεύω πιο μελετημένη στις λεπτομέρειές της και γιατί μου άρεσε περισσότερο η τροπή που πήραν τελικά τα πράγματα. Στη δεύτερη αντίθετα, τις εξελίξεις καθόρισε σε πολύ μεγάλο βαθμό η τύχη, ενώ σε κάποια επεισόδια υπήρχαν και κάποια νεκρά διαστήματα (ενώ στην πρώτη δεν βρήκα ούτε νεκρό δευτερόλεπτο). Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως δεν μου άρεσε η δεύτερη σαιζόν - ευτυχώς δηλαδή, γιατί πριν αρχίσει, το καλοκαίρι, φοβόμουν την απογοήτευση μιας και η πρώτη είχε ανεβάσει υπερβολικά τον πήχη. Σχετικά με τις σειρές που ανέφερε ο Kaizer πάντως, εμένα τα X-Files και (ειδικά) το 24 μου άρεσαν περισσότερο στην πρώτη τους σαιζόν. Βέβαια, από X-files έχω δει μόνο 5 σαιζόν και στο 24 είμαι ακόμα κάπου στα μισά της 5ης (για την οποία έχω ακούσει πως είναι η καλύτερη αλλά μέχρι στιγμής δεν με ενθουσιάζει).
KaizerSoze Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 στο 24 είμαι ακόμα κάπου στα μισά της 5ης (για την οποία έχω ακούσει πως είναι η καλύτερη αλλά μέχρι στιγμής δεν με ενθουσιάζει). Ειδικα για 24, εκτος αν εισαι απο τους φαν "Η 1η μου αγαπη και παντοτινη" Ή ειδες την 1η μαζεμενη και τις αλλες 1 την βδομαδα τοτε εισαι ισως και ο 1ος που βρισκει την 1η καλυτερη. Εγω και σε οσους αρεσει το political game μας αρεσε η 2η. Οσοι ειναι pure action fans η 4η και οσοι προτιμουν ενα μιγμα η 5η. Σπανια βρηκα ανθρωπο που να του αρεσε περισσοτερο η 1η
Members gsarig Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Members Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 To 24 γενικά ως σειρά δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει, κυρίως λόγω σεναρίου (πολλά ηθικοπλαστικά μηνύματα, οι κακοί πάντα μονοδιάστατοι και χωρίς περιθώριο να τους συμπαθήσεις, ενώ από ένα σημείο και μετά γίνεται προβλέψιμο ακόμη και στις ανατροπές του). Αναγνωρίζω βέβαια ότι έχει δράση και παρακολουθείται ευχάριστα γι' αυτό άλλωστε και εξακολουθώ να το βλέπω. Η πρώτη σαιζόν μου άρεσε περισσότερο, ασφαλώς γιατί εισάγει την πρωτότυπη ιδέα της real time έκβασης των γεγονότων, αλλά και - κυρίως - γιατί στην πρώτη σαιζόν "νιώθεις" αυτό το πέρασμα του χρόνου πολύ καλύτερα από ότι στις υπόλοιπες. Π.χ., βλέπεις τον Τζακ να νυστάζει, σε κάποια φάση τρώει (έστω βιαστικά) και γενικά οι λεπτομέρειες είναι περισσότερο προσεγμένες ώστε να τονίζουν τις διάφορες φάσεις της ημέρας και το πέρασμα της ώρας. Σε όλες τις υπόλοιπες σαιζόν δεν έχω αυτή την αίσθηση και δεν με πείθουν με τίποτα ότι τα γεγονότα που αφηγούνται εξελίσσονται πραγματικά μέσα σε 24 ώρες (πιστεύω πως πια δεν προσέχουν και τους χρόνους τους τόσο πολύ όσο στην πρώτη). Ο δε Τζακ έχει γίνει πιο ανθεκτικός κι από το αρκουδάκι της ντούρασελ - τον δέρνουν, τον βασανίζουν, τρέχει, χτυπιέται και παρόλα αυτά συνεχίζει ακούραστος σαν να μην του έχει συμβεί τίποτα :-P . Πάντως, από τις υπόλοιπες που έχω δει, αυτή που μου άρεσε λιγότερο ήταν η 2η (κάποια στιγμή μάλιστα σκέφτηκα να σταματήσω να τη βλέπω) και περισσότερο η 3η (καμία σχέση με την πλειοψηφία δηλαδή ).
john1987 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Προσωπικα βρηκα την 2η την καλυτερη. Μετα για μενα 5η,4η/1η μετα 3η και μετα 6η... Σιγουρα δεν ειναι ρεαλιστικο ρε συ,αλλα αν ψαξεις ρεαλισμο σωθηκες!
Members gsarig Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Members Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δεν διαφωνώ, ούτε και έχω από το 24 τις απαιτήσεις που έχω π.χ. από το Dexter. Το 24 το βρίσκω διασκεδαστικότατο και πολύ ευχάριστο στην παρακολούθηση - άλλωστε εξακολουθώ να το βλέπω. Απλά αυτό που πιστεύω είναι πως το βασικό χαρακτηριστικό της σειράς, που την έκανε να ξεχωρίσει, η αφήγηση δηλαδή των γεγονότων σε πραγματικό χρόνο, αναπτύσσεται μακράν καλύτερα στην πρώτη σαιζόν (κατά τα άλλα θα ήταν απλώς μια διασκεδαστική περιπέτεια και αμφιβάλλω για το αν θα έκανε τόσο ντόρο). (Damn it! πάω να δω κανα δυο επεισόδια τώρα :-P ).
KaizerSoze Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 +1 gsarig Την 1η σεζον εψαχνες να βρεις τις ατελειες και ποσταρανε "Ζω στο ΛΑ, πως πηγε αοκει εκει σε 5' ενω ειναι 15' δρομος κτλ". Πλεον το εχουμε εγκαταλειψει. Το κανουν συνεχεια πιο δραματικο και θεαματικο και ειναι προφανες οτι οσο γεμιζεις με γεγονοτα μια σεζον και ειδικα οταν αυτα ειναι πιστολιδια και δραση το μυαλο "γεμιζει" και εχει την αισθηση οτι τα πραγματα συμβαινουν μεσα σε 1 μηνα. Αντιθετα στην 1η ειχαμε διαστηματα που πολλοι χαρακτηρες μαλακιζονταν για διαστηματα, και αυτα τα βαρετα, αργα, αραια γεγονοτα σου εδιναν οντως την αισθηση του χρονου που περναει αργα
stranger_77x Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 +1 gsarig Την 1η σεζον εψαχνες να βρεις τις ατελειες και ποσταρανε "Ζω στο ΛΑ, πως πηγε αοκει εκει σε 5' ενω ειναι 15' δρομος κτλ". Πλεον το εχουμε εγκαταλειψει. Το κανουν συνεχεια πιο δραματικο και θεαματικο και ειναι προφανες οτι οσο γεμιζεις με γεγονοτα μια σεζον και ειδικα οταν αυτα ειναι πιστολιδια και δραση το μυαλο "γεμιζει" και εχει την αισθηση οτι τα πραγματα συμβαινουν μεσα σε 1 μηνα. Αντιθετα στην 1η ειχαμε διαστηματα που πολλοι χαρακτηρες μαλακιζονταν για διαστηματα, και αυτα τα βαρετα, αργα, αραια γεγονοτα σου εδιναν οντως την αισθηση του χρονου που περναει αργα Καλά τα πιό τραγικά λάθη αυτου του τυπου, τα εχει με διαφορα το ALIAS, ξεκινησα προσφατα να τιν βλεπω τιν σειρα (απεργιες βλεπεις), και το τι γελιο ριχνω καθε φορα με αφτα δεν λεγεται, κατι teleports Los Angeles Zyrich και πισω, γενικα παντου ταξιδεβουν με τιν ταχιτιτα του φωτος. Τελος παντον με εξαιρεση ενα επεισοδιο στιν μεση τις 2ης Season μεχρι στιγμις παρα πολυ προβλεψιμη σειρα, αλλα Arvin Sloane = best vilain ever (απίστεφτα manipulations) και φυσικα οι θεοί Jack Bristow και Marshall.
Freakster Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Χωρις να εχω δει ακομα την δευτερη σεζον.. Και οντας πορωμενος απο την πρωτη σας εκλιπαρω! Πειτε μου οτι θα υπαρξει και τριτη σεζον!
Members gsarig Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Members Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Χωρις να εχω δει ακομα την δευτερη σεζον.. Και οντας πορωμενος απο την πρωτη σας εκλιπαρω! Πειτε μου οτι θα υπαρξει και τριτη σεζον! Θα υπάρξει!
Freakster Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Ευχαριστώ! Τι τρελή σειρά είναι αυτή ρε παιδιά; Τι έχανα τόσο καιρό;; :S
soturin Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Μόλις τέλειωσα και γω τις 2 σαιζόν (σε μια βδομάδα, με εξεταστική). Μια ερώτηση μόνο... τι πληροφοριές έχουμε για τρίτη σαιζόν? I have an addiction
Members gsarig Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Members Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Μόλις τέλειωσα και γω τις 2 σαιζόν (σε μια βδομάδα, με εξεταστική). Μια ερώτηση μόνο... τι πληροφοριές έχουμε για τρίτη σαιζόν? I have an addiction Άντε, καιρός ήταν! Σχετικά με την τρίτη σαιζόν: - θα υπάρξει και θα αρχίσει από Σεπτέμβρη (νομίζω - διορθώστε με αν κάνω λάθος) - μέχρι τώρα προβαλλόταν σε συνδρομητικό κανάλι, η 3η σαιζόν όμως θα προβληθεί σε ανοιχτής εμβέλειας. Αυτό μπορεί και να μην είναι καλό γιατί ίσως πέσει λογοκρισία, αλλά θα δούμε.
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Άντε, καιρός ήταν! Σχετικά με την τρίτη σαιζόν: - θα υπάρξει και θα αρχίσει από Σεπτέμβρη (νομίζω - διορθώστε με αν κάνω λάθος) O προεδρος του Showtime πρόσφατα το έκανε επίσημο, και μίλησε για Fall (φθινόπωρο) γενικά. Εμείς μπορούμε να ελπίζουμε σε screeners βέβαια . http://tv.ign.com/articles/852/852096p1.html - μέχρι τώρα προβαλλόταν σε συνδρομητικό κανάλι, η 3η σαιζόν όμως θα προβληθεί σε ανοιχτής εμβέλειας. Αυτό μπορεί και να μην είναι καλό γιατί ίσως πέσει λογοκρισία, αλλά θα δούμε. Το CBS το (δημόσιο) αδελφάκι-κανάλι του Showtime προβάλλει (ξεκινώντας από χθες) μια λογοκεκριμένη έκδοση του Dexter, ξεκινώντας από το Season 1. Η season 3 αναμένεται στο Showtime κανονικά (και χωρίς λογοκρισία).
Members gsarig Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Members Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 O προεδρος του Showtime πρόσφατα το έκανε επίσημο, και μίλησε για Fall (φθινόπωρο) γενικά. Εμείς μπορούμε να ελπίζουμε σε screeners βέβαια .http://tv.ign.com/articles/852/852096p1.html Ναι, το Dexter το έχει αυτό το καλό... τα screeners διαρρέουν εύκολα! Το CBS το (δημόσιο) αδελφάκι-κανάλι του Showtime προβάλλει (ξεκινώντας από χθες) μια λογοκεκριμένη έκδοση του Dexter, ξεκινώντας από το Season 1. Η season 3 αναμένεται στο Showtime κανονικά (και χωρίς λογοκρισία). Δεν το 'ξερα. Αυτό είναι καλό, γιατί ειδικά ο Dexter θα έχανε πολύ αν τον πετσόκοβαν στη λογοκρισία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.