Προς το περιεχόμενο

Δεν αναγνωρίζει τον εξ.σκληρό


simos206

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σαν παιδί έχω και εγώ ένα πρόβλημα .

Έχω ένα σκληρό matrox και θήκη innovator akasa

Το πρόβλημα είναι ότι το βλέπει σαν άγνωστη συσκευή.:mad:

Πέρασα drivers αλλά τίποτα

Please HELP

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάλλον σωστά μιλάς veider και εμένα η πρώτη μου εντύπωση είναι ότι ο δίσκος θέλει διαμόρφωση. Αν όντως αυτή είναι η περίπτωση, δξί κλικ στον υπολογιστή μου, διαχείρηση, διαχείρηση δίσκων, δίαλεξε τον και φορμάρισε τον.

Αν πάλι δεν είναι, βάλε ένα usb stick που γνωρίζεις ότι δουλέυει και πες τι βλέπεις. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξαναπέρνα τους drivers των usb συσκευών αποθήκευσης. Δεν χρησιμοποιώ windows εδώ και 2 χρόνια αλλά νομίζω ότι στο microsoft.com θα τους βρεις. Λογικά κάποιο search θα έχει για τους generic drivers. Η αλλιώς google it. Σορρυ αλλά φαντάζομαι κάποιος άλλος θα μπορέσει να σε βοηθήσει πιο συγκεκρημένα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

έχω το ίδιο κουτί με μαξτορ σκληρό και πολλάκις έχω αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα. Στην πραγματικότητα η τελευταία φορά είναι τώρα. Δεν ξέρω αν φταίει κάτι στο κουτί αλλά δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Παλιότερα μου το έκανε συχνοτατα και άλλαξα usb καλώδιο και έστρωσε για κανένα 2μηνο. Πριν 1 ωρα ενω δουλευε κανονικα,αρχισε να μου κολλαει ο υπολογιστης,μετα πηρα το γνωστο μνμ οτι ο σκληρος ειναι corrupted & unaccessible και μετα χαθηκε. Τον βλεπει μονο στο disk management των windows και απο εκει τον βλεπει αδειο και αφορμαριστο και ζητα να του κανω initialise. Η μονη λυση μεχρι τωρα που εχω βρει ειναι το getdataback for ntfs. Σκαναρω το σκληρο με αυτο (3 ωρες) βρισκει τα αρχεια μου, τα αντιγραφω σε αλλο σκληρό(2 ωρες), φορματ (5 λεπτα) και υστερα ξανα αντιγραφω τα αρχεια μου στον μαξτορ αντιστροφα (αλλες 2 ωρες και νευρα). Κατι παιζει και συνεχεια χαλαει το partition table (νομιζω αυτο ειναι που χαλαει)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τωρα ειδα οτι σου βλεπει και το usb σαν αγνωστη συσκευη. Μηπως το δοκιμαζεις σε μπροστινα usb σε όχι και τοσο καλό case?(πχ innovator?). Κάποιες φορες πιστευω οτι το προβλημα σε μενα προεκυψε απο προβληματικες μπροστινες θυρες. Δοκιμασε σε αλλη θυρα usb.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...