Προς το περιεχόμενο

Alienware στην Ευρώπη

iorulezz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απλά να θυμίσω ότι όταν τα είδαμε στην Ελλάδα ως turboX λέγαμε "πφφφφ, turboX? M@l@kia είναι". Τώρα, όμως, που τα βλέπουμε με το κεφαλάκι του εξωγήινου στην οθόνη τα αποθεώνουμε...

Δημοσ.
Απλά να θυμίσω ότι όταν τα είδαμε στην Ελλάδα ως turboX λέγαμε "πφφφφ, turboX? M@l@kia είναι". Τώρα, όμως, που τα βλέπουμε με το κεφαλάκι του εξωγήινου στην οθόνη τα αποθεώνουμε...

Υπάρχει turboX κατασκευασμένο από την alienware? και ποιο είναι αυτο?

Δημοσ.
Υπάρχει turboX κατασκευασμένο από την alienware? και ποιο είναι αυτο?

Δεν κατασκευάζει η alienware. H arima και άλλοι τα κατασκευάζουν. Το βάψιμο και το λογότυπο διαφέρει. Έτσι, θα βρεις μια συσκευή στο πλαίσιο και θα πεις "σιγά μην πάρω turbox" ενώ όταν βρεις την ίδια στο site της alienware θα πεις "πω πω λαπτοπάρα!" Για το m9750 ρώτησα πριν καιρό το Πλαίσιο και μου παν ότι δεν πρόκειται να το φέρουν όπως έκαναν με το m9700 και το malx (ονομασίες alienware).

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

το Alienware.gr δεν υπάρχει....τουλάχιστον όχι ακόμα !

Με click στο link σε πάρει redirect στο Alienware.co.uk ! (ή μόνο σε μένα το κάνει αυτό ??)

Πάντος...είναι τα καλύτερα σχεδιαστικά και κατασκευαστικά notebook - desktop - gears που έχω δεί !!!

:-D:lol:

Δημοσ.
Δεν κατασκευάζει η alienware. H arima και άλλοι τα κατασκευάζουν. Το βάψιμο και το λογότυπο διαφέρει. Έτσι, θα βρεις μια συσκευή στο πλαίσιο και θα πεις "σιγά μην πάρω turbox" ενώ όταν βρεις την ίδια στο site της alienware θα πεις "πω πω λαπτοπάρα!" Για το m9750 ρώτησα πριν καιρό το Πλαίσιο και μου παν ότι δεν πρόκειται να το φέρουν όπως έκαναν με το m9700 και το malx (ονομασίες alienware).

Ναι και τα DELL, HP, TOSHIBA τα κατσκευάζει το ΠΛΑΙΣΙΟ....ίδια σου λέω...Το βάψιμο και το λογότυπο διαφέρει....:lol:

Δημοσ.

Σκεφτομαι να αγορασω το m17x. Με την ισοτιμια ευρω/δολλαριου συμφαιρει. Ερωτησεις :

Αν παθει κατι που θα το παω; Ειναι καλα απο αποψη σταθεροτητας;

EDIT

Τωρα ειδα οτι αυτο το μοντελο δεν εχει ερθει Ευρωπη ακομη. Υπαρχει καποιο προβλημα να το παραγγειλω απο Αμερικη;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχω τα 1500 ευρώ θέλω να αγοράσω alienware αλλά επειδή δεν ξέρω τι να κάνω κοιτάω το ταβάνι

καμία ιδέα πως να το πάρω??? δεν έχω paypal...

Δημοσ.

Φοβερα χαρακτηρηστικα σε πολυ καλη τιμη, πολυ ωραιο design και ενδιαφερουσες καινοτομιες.. Η σελιδα τους τα σπαει....

Δημοσ.

Ρε νομίζω ότι η alienware έχει εξαγοραστεί από την dell ,όχι την acer .Αν έχεις απόδείξεις πόσταρε τα λίνκ να ενημερωθούμε και μεις.

Δημοσ.

Και εγω για την Dell ξερω..

Παντως αμα δεν πας ο ιδιος Αμερικη να το παρεις απο εκει δεν συμφερει γιατι στανταρ θα εχει τελωνειο , ασε που τα μεταφορικα της Alienware ειναι τρελα ! Και απο Αγγλια να το παρεις (δλδ το παραρτημα της Ευρωπης) γλιτωνεις λεφτα απο το συναλαγμα , αλλα σαφως λιγοτερα απο οτι θα το επερνες απο USA

Δημοσ.
Και εγω για την Dell ξερω..

Παντως αμα δεν πας ο ιδιος Αμερικη να το παρεις απο εκει δεν συμφερει γιατι στανταρ θα εχει τελωνειο , ασε που τα μεταφορικα της Alienware ειναι τρελα ! Και απο Αγγλια να το παρεις (δλδ το παραρτημα της Ευρωπης) γλιτωνεις λεφτα απο το συναλαγμα , αλλα σαφως λιγοτερα απο οτι θα το επερνες απο USA

:X Πόσο είναι τα μεταφορίκα απο Αγγλία για Ελλάδα???

:X Τι κάνω για να το πάρω(τηλέφωνο)???

:X Πόσες μέρες περιμένω???

:X Μένω στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης γίνεται να έρθει στην ACS έκει όπως γινόταν και με τις παραγγέλιες μου απο το e-shop ή πρέπει να τους το πώ εγώ???

:X Υπάρχει κανένας στο insomnia που να έχει πάρει Alienware???

:X Υπάρχει κανένα κατάστημα στην Ελλάδα που να διαθέτει Alienware κατα παραγγελία???

:X Το e-shop φέρνει????

• 4 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...